KOnačno progovorio

Sedam meseci je prošlo: Bivši muž Dženifer Aniston konačno progovorio o razvodu sa čuvenom glumicom!

Jeste, dosadno je, ali tako je, iskreno je rekao glumac

Vip priča
Autor:
Sedam meseci je prošlo: Bivši muž Dženifer Aniston konačno progovorio o razvodu sa čuvenom glumicom!
Foto: EPA / Yoan Valat

Kada su u februaru priznali da je njihovom dvogodišnjem braku došao kraj, nije bilo previše iznenađenja, naročito jer se večito pisalo i nagađalo kako je Dženifer Aniston i dalje zaljubljena u svog bivšeg supruga Breda Pita. Bilo kako bilo, i braku s Džastinom Teroom došao je kraj, a nakon 7 meseci, on je progovorio za medije.

U intervjuu za Njujork Tajms 47-godišnji glumac otkrio je, između ostalog, da se nisu razišli u lošim odnosima.

"Dobra vest je da je to bio zaista vrlo nežan razlaz, bez ikakvih neprijateljskih naznaka. Zaista moram da pazim šta ću i kako reći", započeo je svoju ispovest Tero i dodao:

"Nismo umrli, niti smo jedno drugo gađali sekirama. Krenuli smo jednostavno svako svojim putem, prijateljski nastrojeni. Znam da vam je to dosadno, ali poštujemo se previše da bismo povredili jedno drugo. Ali, ne mogu da kažem da mi sve to nije slomilo srce, jer sam znao da naš odnos više nikada neće biti isti."

Tragične smrti usvojene dece Mije Farou: Ćerka i sin se ubili jer ih je zlostavljala, druga ćerka umrla od side u siromaštvu?! (FOTO)

foto: Profimedia

Džastin Tero i Dženifer Aniston rastali su se u nakon nešto više od dve godine braka i sedam godina veze. Zajedničku objavu o razvodu poslali su medijima, moleći da se poštuje njihova privatnost.

"Kako bismo prekinuli sva dalja nagađanja, odlučili smo da je vreme da objavimo naš razlaz. Odluku smo doneli zajednički krajem prošle godine. Mi smo dvoje najboljih prijatelja koji su odlučili da ne idu dalje kao par, ali nastavićemo da gradimo naše prijateljstvo", napisao je tada bivši par.

Nezapamćeni skandal: Slavna pevačica optužena za crnu magiju i ubijanje životinja da bi jednoj ženi zagorčala život!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs