Najbolje noge Holivuda

Održala lekciju iz stila: Ovako Dženifer Aniston nosi malu crnu haljinu! (FOTO)

49-godišnja glumica bila je zvezda večeri na svetskoj premijeri filma "Dumplin" u Holivudu, pojavivši se na crvenom tepihu u šljokičastoj maloj crnoj haljini s potpisom britanske dizajnerke Stele Mekartni

Moda
16:23h Autor:
Održala lekciju iz stila: Ovako Dženifer Aniston nosi malu crnu haljinu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Dženifer Aniston je proteklih dana naporno promovisala svoj novi film "Dumplin", a na svetskoj premijeri filma u poznatom holivudskom bioskopu zablistala u seksi maloj crnoj haljini koja je u prvi plan stavila njeno besprekorno telo.

Dženifer Aniston je oduvek važila za jednu od holivudskih lepotica s najlepšim telom. Stilisti su se celu njenu karijeru borili za to ko će je oblačiti, a iako je danas na pragu pedesete, lepa glumica još uvek može da se pohvali besprekornom linijom.

Pritajeni seksepil Melanije Tramp: Ovako ona nosi malu crnu haljinu! (FOTO)

foto: Profimedia

49-godišnja glumica bila je zvezda večeri na svetskoj premijeri filma "Dumplin" u Holivudu, pojavivši se na crvenom tepihu u šljokičastoj maloj crnoj haljini s potpisom britanske dizajnerke Stele Mekartni. Atraktivna haljina istakla je glumičine vitke i izvežbane noge na kojima bi joj pozavidele i upola mlađe žene.

Dženifer Aniston iskreno o svojim kompleksima: Nisam izgledala kako je moja majka želela! (FOTO)

foto: Profimedia

Celokupan stajling zvezda "Prijatelja" je upotpunila crnom "klač" torbicom s potpisom brenda Valekstra, nakitom dizajnera Freda Leigtona i elegantnim crnim sandalama na petu, a što se tiče frizure, Aniston je ostala dosledna puštenoj kosi.

Šeron Ston žari i pali i u šezdesetoj godini: Izgled za desetku! (FOTO)

foto: Profimedia

U novom filmu "Dumplin" Aniston glumi mamu i bivšu mis lepote koja u malenom gradu u Teksasu organizuje izbore lepote koji krenu u "pogrešnom" smeru kada se na jedan od izbora prijavi njena gojazna ćerka tinejdžerka kao znak protesta.

Zanosna Amal Kluni: U haljini dubokog dekoltea osvojila Njujork! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs