SVE JE MOGUĆE

Narod je protiv: Da li će Kamila Parker ipak postati kraljica Velike Britanije? (FOTO)

Prošle godine u istraživanju javnog mnjenja dve trećine Britanaca reklo je da vojvotkinja Kamila (70) ne bi trebalo da dobije titulu kraljice kada princ Čarls (69) postane kralj. Iz kraljevske porodice već su ranije objavili da će Kamila dobiti titulu "princeze pratiteljice", a ne kraljice.

Vip priča
Autor:
Narod je protiv: Da li će Kamila Parker ipak postati kraljica Velike Britanije? (FOTO)
Princ Čarls i Kamila Parker, Foto: Profimedia

Čarls će tron zauzeti nakon smrti svoje majke Elizabete II, ali ponovno su se pojavile spekulacije oko toga hoće li Kamila ipak dobiti najvišu titulu.

Gde su kraljica i princ Čarls bili na 20. godišnjicu Dajanine smrti: Pokušali da pobegnu od javnosti! (FOTO)

Naime, na zvaničnim stranicama Bakimgemske palate i Klarens Hausa iz Kamiline biografije nestala je informacija da će u slučaju Čarlsovog preuzimanja trona ona imati titulu princeze pratiteljice. Iz dela s često postavljenim pitanjima takođe je sklonjeno ono u kojem palata odgovara koja će biti njena titula.

Iz kraljevske porodice brane se kako je to zato što su procenili da "javnost više ne zanima to pitanje jer svi već znaju odgovor".

Ali, znamo i da su se Kamila i Čarls godinama borili da bi javnost prihvatila njihovu vezu. Vojvotkinja je osvojila Britance svojim smislom za humor i predanim radom na ozbiljnim problemima, kao što je porodično nasilje pa danas mnogo više Britanaca ima dobro mišljenje o njoj.

Ali, titula kraljice ipak im je malo previše jer mnogi još uvek ne mogu da pređu preko činjenice da je Čarls varao pokojnuprincezu Dajanu sa njom, zbog čega su se rastali.

S druge strane, kada su princa Čarlsa pre nekoliko godina pitali hoće li Kamila biti kraljica, on je odgovorio: "Videćemo, zar ne? Moglo bi da se desi", dok je ona na isto rekla: "Nikad ne znaš."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs