Tera po svom

Kamila Parker, glavni krivac za nove probleme u kraljevskoj porodici: Haos uoči Harijevog venčanja! (FOTO)

Ona odbija da ide i kaže da je prestara za tako nešto, ali princ Čarls ju je uslovio da mora da ide jer ozbiljno svojim ponašanjem ugrožava njegovu poziciju naslednika krune, kaže izvor blizak kraljevskoj porodici

Vip priča
Autor:
Kamila Parker, glavni krivac za nove probleme u kraljevskoj porodici: Haos uoči Harijevog venčanja! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Otkako je došla u kraljevsku porodicu Kamila Parker nije omiljena članica, a kada je postala deo slavne monarhije nije ni dobila titulu princeze od Velsa.

Njen suprug princ Čarls trebalo bi da nasledi svoju majku Elizabetu na kraljevskom tronu, ali tu poziciju mu ozbiljno ugrožava supruga koja odbija većinu dužnosti.

Kamila Parker o braku sa Čarlsom: Bilo je užasno, nisam mogla da izađem iz kuće! (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, Kamila pod izgovorom da se boji leta, izbegava sva putovanja u inostranstvo, pa tako odbija da s Čarlsom ide na službeno putovanje u Australiju.

"Ona odbija da ide i kaže da je prestara za tako nešto, ali princ Čarls ju je uslovio da mora da ide jer ozbiljno svojim ponašanjem ugrožava njegovu poziciju naslednika krune", kaže izvor blizak kraljevskoj porodici.

Obožava magiju i islam, najduže čeka presto, biće najstariji kralj: Stvari koje niste znali o princu Čarlsu! (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, Čarls je svestan da zemlje Komonvelta ne moraju njega da priznaju za kralja i zato mu je ova poseta Australiji jako važna i ako ga Kamila ne bude pratila neće poslati dobru poruku. Time daje veću šansu sinu Vilijamu da sedne na tron, piše Newidea.com.au.

Mediji u Velikoj Britaniji najavljuju da bi ovakvo Kamilino ponašanje moglo da izazove skandal i to uoči važnog događaja za porodicu - venčanja princa Harija i Megan Markl.

Niko i ništa princu Hariju, a imaće počasno mesto na venčanju: Za sve je kriva Kamila Parker! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs