Rade sve po svom

Ovo se nikada ranije nije desilo u kraljevskoj porodici: Evo koga će Hari i Megan da pozovu na svadbu u zamku! (FOTO)

Budući mladenci objavili su danas nove detalje svog predstojećeg kraljevskog venčanja

Vip priča
Autor:
Ovo se nikada ranije nije desilo u kraljevskoj porodici: Evo koga će Hari i Megan da pozovu na svadbu u zamku! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Princ Hari i Megan Markl pozvaće na svoje venčanje 2.640 svojih poštovalaca, "običnih" ljudi, da im se pridruže na svadbenom veselju u dvorcu Vindzor!

Preko 1.200 obožavalaca, uticajnih članova svojih zajednica širom ostrva, prisustvovaće dolasku mlade i mladoženje u velelepno zdanje. Njih će izabrati kraljičini zastupnici.

Kraljevska porodica skriva mračnu tajnu Megan Markl: Izbrisan blog u kojem je glumica otvoreno pisala o seksu!

Takođe, pozivnice za slavlje će dobiti i 200 članova humanitarnih organizacija koje podržavaju Hari i Megan, piše Daily Mail.

Međutim, najveseliji među zvanicama će sigurno biti mališani! Naime, 100 najsrećnijih školaraca iz lokalnih škola imaće priliku da iz neposredne blizine prate kraljevsko venčanje i učestvuje u njemu.

Megan Markl napravila problem kraljevskoj porodici: Njena popularnost prevazišla sva očekivanja! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

"Dan zabave i veselja", kako opisuju svoju svadbu budući mladenci, uveličaće svojim prisustvom i 610 članova posluge dvorca Vindzor, kao i 530 kraljevskih slugu.

Da podsetimo, kraljevsko venčanje održaće se 19. maja u kapeli Svetog Đorđa, a očekuje se da će svečanu ceremoniju pratiti milioni ljudi širom sveta. Hari i Megan voziće se kočijom kako bi pozdravili okupljene obožavaoce, pre nego što počne veselje u dvorcu.

"Princ Hari i gospođica Megan Markl izjavili su da njihovo venčanje bude organizovano tako da pripadnici šire javnosti budu deo slavlja. Ovo će, kao i sva druga venčanja, biti momenat zabave i sreće kroz koji će se odraziti karakteri mlade i mladoženje.

Megan Markl hrabro gazi jedno po jedno kraljevsko pravilo: Ovo pre nje nijedna plemkinja nije uradila! (FOTO)

foto: Reuters / Russell Cheyne

Pored vožnje kočijom, njih dvoje su danas podelili još detalja kako će javnost biti uključena 19. maja. Princ Hari i gospođica Markl pozvali su 2.640 zvanica u dvorac Vindzor da prisustvuju dolasku mlade i mladoženje", navodi se između ostalog u zvaničnom saopštenju Kensingtonske palate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs