Lepa glumica

Megan Markl napravila problem kraljevskoj porodici: Njena popularnost prevazišla sva očekivanja! (FOTO)

Iako britanski dvor na raspolaganju ima veliki broj osoblja, čini se da je dolaskom američke glumice Megan Markl ponestalo radne snage. Zbog toga je Kensingtonska palata izdala oglas za nova radna mesta

Celebrities
18:44h Autor:
Megan Markl napravila problem kraljevskoj porodici: Njena popularnost prevazišla sva očekivanja! (FOTO)
Foto: AP / Arthur Edwards

Popularnost bivše glumice, a uskoro i britanske vojvotkinje Megan Markl raste nekontrolisanom brzinom zbog čega kraljevska kancelarija za odnose sa medijima traži pojačanje.

Megan Markl hrabro gazi jedno po jedno kraljevsko pravilo: Ovo pre nje nijedna plemkinja nije uradila! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Naime, od kada je i zvanično postala verenica princa Harija, Megan je počela da prima ogroman broj elektronske pošte kao i raznih pisama obožavaoca koje dosadašnje osoblje fizički ne stiže da pročita i da odgovori na njih. Budući da je za tri meseca kraljevsko venčanje godine, očekuje se da će broj poruka obožavalaca samo rasti.

Voziće se kočijama, pozdravljaće okupljene: Palata objavila nove detalje venčanja princa Harija i Megan Markl! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Da bi sve to teklo efikasnije, palata je izdala oglas za asistenta koji će se baviti administrativnim poslovima i pružiti podršku dosadašnjem timu, a prednost, kako ističu, imaju žene.

Megan Markl će posle venčanja dobijati džeparac od princa Čarlsa: Iznos uopšte nije zanemariv! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Čini se kako je u kreiranju oglasa učestvovala i sama Megan, koja je poznata po borbi za ženska prava još od najranijih tinejdžerskih dana.

foto: Profimedia

Podsetimo, nedavno je britanska kraljevska porodica tražila i specijalistu za društvene mreže, odnosno osobu koja će se baviti pisanjem objava o kraljevskoj porodici na internetu i društvenim mrežama, a za usluge su nudili platu od 56 do 63 hiljade evra na godišnjem nivou.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs