Ne odustaje od borbe

Glumica pobedila rak, ali opet strahuje za svoje zdravlje: Povišeni su mi tumor markeri! (FOTO)

Ovo mi pomaže da stavim stvari u perspektivu i podseća me na sve ono što sam naučila dok sam se borila sa rakom, istakla je Šenon

Vip priča
17:29h Autor:
Glumica pobedila rak, ali opet strahuje za svoje zdravlje: Povišeni su mi tumor markeri! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Theshando

Glumica Šenon Doerti (46), koja se proslavila ulogom Brende u seriji "Beverli Hils", na na društvenoj mreži je objavila da su lekari tokom njenih poslednjih analiza uočili povišene tumor markere.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

"Pretrage i nalazi. Jedan tumor marker je dobar, drugi povišen. To samo znači da ću morati na posmatranje i na druge analize. Ali čak i nakon toga, ostajem pozitivna", napisala je glumica.

"Ovo mi pomaže da stavim stvari u perspektivu i podseća me na sve ono što sam naučila dok sam se borila sa rakom. Ponekad mi treba sveži pogled. Kao što sam već rekla, rak menja život na nezamisliv način... Usput, povišeni markeri mogu biti od mnogo stvari. Oh i D vitamin, treba mi i toga", istakla je Šenon koja se trudi da ostane pozitivna. Zabrinuti obožavaoci komentarisali su da je ona ratnica i da su uz nju.

Slavna glumica obradovala fanove: Rak je u remisiji, osećam olakšanje! (FOTO)

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

"Drži glavu gore, neverovatna si. Ostani snažna i hrabra, šaljem ti pozitivu", napisali su joj fanovi. Da boluje od raka, Šenon je saznala u februaru 2015. Bolest joj se proširila na limfni sistem, pa je glumica prošla mastektomiju, hemioterapije i zračenje. Pre godinu dana je završila s tretmanima hemioterapije.

Za sve koji boluju od raka, budite hrabri, jaki, pozitivni: Glumica rasplakala fanove! (FOTO)

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

"Jako sam srećna i ne prođe ni jedan dan da se ne zahvalim Bogu na ovom blagoslovu života koji imam. Zato idem na posao duha punog zahvalnosti i ljubavi. Lepota je u svemu", zaključila je glumica. Doerti je svoju borbu dokumentovala na društvenim mrežama s ciljem da pomogne i olakša bol ženama koje boluju od iste bolesti kao i ona, pa je tako objavljivala fotografije s lečenja kao i snimak na kojoj brije glavu.

Životna drama Dilana iz Beverli Hilsa: Pregled ga spasao, a ovo su bili prvi simptomi! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs