Najgora stvar za svakog roditelja

Nakon lične propasti, doživeo još goru stvar: Sin Džonija Depa teško bolestan! (FOTO)

Džek je zabrinuo slavne roditelje koji nisu hteli da otkriju o čemu se tačno radi. Vanesa Paradi se nije pojavila na premijeri novog filma "A knife in the heart" kako bi se brinula o sinu

Celebrities
10:42h Autor:
Nakon lične propasti, doživeo još goru stvar: Sin Džonija Depa teško bolestan! (FOTO)
Foto: Profimedia

Džek Dep (16), sin holivudskog glumca Džonija Depa (55) i glumice Vanese Paradi (45) teško je bolestan, piše The Sun. Zbog tih loših vesti nekadašnji par je odložio sve svoje poslovne obaveze.

Šesnaestogdišnji sin Džek zabrinuo je slavne roditelje koji nisu hteli da otkriju o čemu se tačno radi. Vanesa se nije pojavila na premijeri novog filma "A knife in the heart" kako bi se brinula o sinu.

foto: Profimedia

"Vanesa, nažalost, ne može da nam se pridruži večeras zbog ozbiljnih zdravstvenih problema svog sina", rekao je reditelj Jan Gonzales.

Džoni Dep zabrinuo fanove zbog izgleda: Povlači se iz javnosti, razlog bolest? (FOTO)

Džoni i Vanesa su bili zajedno od 1998. do 2012. godine, a zajedno imaju dvoje dece, Džeka i ćerku Lili Rouz (19).

Za slavnog glumca ovo su najteži dani u životu. Postao je depresivan nakon što ga je ostavila supruga Amber Herd (32), a sada je još primio i loše vesti o svom sinu. U intervjuu za Rolling Stones je otvorio dušu i priznao da ratuje sa svojim menadžerima zbog izgubljenog bogatstva i da se bori sa zavisnošću od alkohola.

Sin Džek se nikad nije medijski eksponirao, a Džoni ga opisuje kao mirno i povučeno dete.

Telohranitelji tuže Džonija Depa: Terao nas je da prevozimo ilegalne supstance i brišemo drogu s njegovog lica! (FOTO)

I ćerka Lili je u prošlosti imala zdravstvenih problema. Ona je 2007. završila u bolnici zbog bakterije Ešerihije koli, koja joj je uzrokovala privremeno otkazivanje bubrega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs