Godina su se krili

Raskinuli Kejti Holms i Džejmi Foks: Tek što je otkriveno zašto su skrivali vezu 5 godina, par se rastao! (FOTO)

Šuškalo se tada kako su čak planirali i venčanje i da je malena Suri odlično prihvatila Džejimija, baš kao i njegovu ćerku Kejti

Vip priča
16:29h Autor:
Raskinuli Kejti Holms i Džejmi Foks: Tek što je otkriveno zašto su skrivali vezu 5 godina, par se rastao! (FOTO)
Foto: Profimedia

Od kako se razvela od glumca Toma Kruza, Kejti Holms se veoma retko “provlačila” kroz tabloide, a kada bi se to i dogodilo, bilo bi uglavnom zbog napisa da bivši suprug ne viđa ćerku Suri.

Pre nekoliko godina su se stvari promenile i Kejti se našla na naslovnim stranama zbog tajne veze s glumcem Džejmijem Foksom. Par je navodno vezu krio zbog klauzule na kojoj je tokom brakorazvodne parnice insistirao Tom Kruz, a u kojoj se navodi da u narednih pet godina od razvoda Kejti ne sme da bude viđena sa drugim muškarcem, niti se novi muškarac u njenom životu sme zbližavati sa malenom Suri.

Tokom tih godina Kejti zaista nije ni viđena s drugim muškarcem, ali se u holivudskim krugovima šuškalo da je ona u vezi sa Foksom, da se skrivaju upravo zbog klauzule, a i kad bi se viđali, glumica se trudila svim silama da je ne prepoznaju, noseći čak i perike kojima je kamuflirala izgled.

Krajem prošle godine odlučili su da se više ne skrivaju, pa su ih paparaci uslikali u romantičnoj šetnji plažom na Malibuu. Držali su se za ruke i sudeći prema izrazima njihovih lica, videlo se da su neizmerno srećni.

Tom Kruz zaboravio ćerku: Odbija da je vidi već godinama!

foto: Profimedia

Američki mediji su tada izračunali kako je dvoje glumaca vodilo računa da istekne klauzula, i da su tek nakon pet godina na ovaj način, držeći se za ruke, zapravo želeli obznane da su zaista u vezi i da se više ne žele da se skriva.

Ubrzo je usledila dodela Gremi nagrada, iako su došli odvojeno, sedeli su za istim stolom, i tada je zapravo svima bilo jasno da ova veza nije bila tek usputni flert, već da se dvoje glumaca zaista ozbiljno vezalo jedno za drugo.

Šuškalo se tada kako su čak planirali i venčanje i da je malena Suri odlično prihvatila Džejimija, baš kao i njegovu ćerku Kejti.

No, da stvari nisu savršene u njihovom odnosu, saznajemo ove nedelje. Britanski tabloidi, a prate ih i američki, bruje kako je Džejmi bio neveran, šta je Kejti saznala navodno tek nedavno.

– Kejti je imala problema i ne veruje Džejmiju. Otkrila je da ju je godinama varao s drugom ženom – rekao je neimenovani izvor blizak glumici, prenosi Miror dodajući:

– Nije bilo svađe i vrištanja, samo tuge. Kejti ga je pozvala i rekla mu da ne može više, on se izvinio i to je to – dodao je isti izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs