Majka insistira na ovakvom odgoju

Najskromnije dete poznatih: Roditelji su joj bogati glumci, ona zarađuje džeparac prodajući limunadu! (FOTO, VIDEO)

Glumica Kejti Holms želi da odgoji ćerku da bude skromna i pomaže drugima. Nakon što je marljivo radila na štandu, Suri je otišla da se igra u park, a povela je i svog psića

Vip priča
16:46h Autor:
Najskromnije dete poznatih: Roditelji su joj bogati glumci, ona zarađuje džeparac prodajući limunadu! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Suri Kruz (12), ćerka holivudskih glumaca Kejti Holms (39) i Toma Kruza (55), fotografi su "uhvatili" kako prodaje limunadu na štandu u Njujorku. Iako su njeni roditelji multimilioneri, dvanaestogodišnjakinja želi da zaradi svoj džeparac. Suri je tako prodavala limunadu za 2 dolara po časi i zaradila punu kutiju novca.

Otvorio Instagram, a za rođeno dete nema vremena: Fanovi žestoko opleli po Tomu Kruzu! (FOTO)

Imovina Kejti Holms se procenjuje na 25 miliona dolara, dok se Tomovo bogatstvo procenjuje na vrtoglavih 570 miliona dolara.

Devojčicu je čuvala dadilja, a na fotografijama se vidi da još uvek ima povređenu nogu. S obzirom na to da je Suri vešta gimnastičarka i da joj je to omiljena dnevna aktivnost, pretpostavlja se da je povredu zaradila na treningu.

foto: Profimedia

Kejti želi da odgoji ćerku da bude skromna i da pomaže drugima, piše People. Moguće je da će upravo novac koji je zaradila donirati nekoj humanitarnoj organizaciji.

Nakon što je marljivo radila na štandu, Suri je otišla da se igra u park, a povela je i svog psića.

foto: Profimedia

"Ona je jako, jako darežljiva i jako osetljiva devojčica", rekla je nedavno Kejti za svoju ćerku. Kejti ima puno starateljstvo nad Suri otkad se razvela od Kruza 2012. godine.

"Želim da ona zna da sam pouzdana i da može da računa na mene. Uživam u majčinskim obavezama", kaže Kejti.

Isplivale sve tajne sajentologije: Kejti Holms jedva izvukla živu glavu, Džon Travolta zbog vere izgubio sina! (FOTO)

foto: Profimedia

Prema pisanju Daily Mail-a, holivudski glumac Tom Kruz potpuno je zaboravio na ćerku, pa je prestao daje posećuje. Navodno je nije video pune četiri godine. Pretpostavlja se da je glavni krivac za prekid kontakta s devojčicom sajentološka crkva. Tom je u tu zajednicu pokušao da uvuče i Suri i Kejti, ali je glumica preduzela sve kako bi se izvukla.

Kejti je od 2013. u vezi sa Džejmijem Foksom (48). Kruz je navodno tražio od bivše supruge da mu obeća da pet godina posle okončanja brakorazvodne parnice 2012. neće imati partnera.

foto: Profimedia

"Kejti sme da ima vezu, samo ne sme da izlazi u javnost i da dopusti da njen partner ima kontakte sa Suri", rekao je izvor blizak porodici za Radar. Zbog toga Kejti svoju vezu s Foksom krije od očiju javnosti.

Hrabra nakon razvoda, sama odgaja ćerku: Slavna napaćena majka otvorila dušu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs