Pogledajte

Dečak (7) najplaćeniji jutjuber na Forbsovoj listi: Za godinu dana zaradio 22 miliona dolara, evo kako! (FOTO)

Njegov kanal broji više od 17 miliona pratilaca

Zanimljivosti
Autor:
Dečak (7) najplaćeniji jutjuber na Forbsovoj listi: Za godinu dana zaradio 22 miliona dolara, evo kako! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen / Ryan ToysReview

Čuveni Forbs objavio je top listu jutjubera sa najvećom zaradom u 2018. godinu, a maleni Rajan (7) zauzeo je prvo mesto!

Ovaj dečak iz Amerike je za samo godinu dana zaradio vrtoglavih 22 miliona dolara. Njegova zarada se gotovo udvostručila u odnosu na 2017. godinu.

Njegov kanal Ryan ToysReview bavi se recenzijom igračaka. Dečak dobija razne najnovije igračke i ocenjuje ih. Najgledaniji njegov video bilo je otvaranje gigantskog jajeta u kojem se nalazila igračka automobil - pogledan je više od 900 miliona puta. Kanal ima više od 17 miliona pratilaca, a uglavnom se radi o deci starosti između tri i sedam godina.

Dečak je proširio posao na svoju liniju igračaka dostupnih u prodavnicama - uglavnom se radi o džinovskim jajima ispunjenim raznim igračkama. Otac mu radi kao građevinski inženjer, a njegova majka je bila nastavnica hemije u srednjoj školi i dala je otkaz kako bi pomagala sinu u poslu. Majka je opisala kako je sve počelo.

Nepoznate činjenice koje morate znati: Francuski doktor upozorava na bolesti izmišljene kako bi se zaradio novac!

"Ranije je Rajan bio strastveni gledalac recenzije igračaka, posebno onih koje su bile usredsređene na one vezane za lokomotivu Thomas. Jednog dana me pitao: Kako to da ja nisam na YouTubeu kada su sva druga deca tamo? Tako smo odlučili da bi to mogli i da uradimo. Odveli smo ga u prodavnicu po prvu igračku, mislim da je to bio Lego voz", rekla je mama. Rajan ima dve mlađe sestre bliznakinje, koje se ponekad pojave u videima.

Kao i svaki drugi sedmogodišnjak, Rajan voli kockice, vozove, automobile, a vole ih i njegovih 17 miliona pretplatnika.

Stalno je bila u dugovima i pozajmljivala novac: Počela je da se drži ovog pravila, uštedela je i smršala!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs