Prava umetnica

Beba je stalno bežala iz kreveca: Mama postavila skrivenu kameru, snimak odmah postao hit! (VIDEO)

Roditelji je svake večeri smeste na spavanje, ali ona ih svako malo iznenadi tako što se iskrade iz svog krevetića i nastavi s igrom

Vaše dete & vi
18:22h Autor:
Beba je stalno bežala iz kreveca: Mama postavila skrivenu kameru, snimak odmah postao hit! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Two Turkeys

Neverovatno snalažljiva devojčica je nekoliko puta nadmudrila svoje roditelje i umesto odlaska na spavanje, priuštila sebi još malo vremena za igru.

Mala Ela iz Teksasa, sa samo 22 meseca, na počinak odlazi ranije nego njen malo stariji brat Luk. Roditelji je svake večeri smeste na spavanje, ali ona ih svako malo iznenadi tako što se iskrade iz svog krevetića i nastavi s igrom.

Pošto njenim roditeljima nije bilo jasno kako uspeva da se izvuče, mama je u sobi ostavila telefon s upaljenom kamerom i snimila beg. Ispalo je da je mala Ela pravi umetnik u bežanju.

Maleni blizanci se kupali u kadi: Svojim roditeljima priredili trenutak za pamćenje! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Two Turkeys

"Ela odlazi rano na spavanje, baš kao i ja. Moj suprug izvede našeg sina na igranje, objasnila je majka Beka. Ali dok Rebeka spava, a otac je zauzet drugim stvarima, 3,5-godišnji Luk ode u sobu svoje mlađe sestre i pozove je na igru. U poslednje vreme smo primetili da se Luk ušunja u sestrinu sobu i oboje odu da se igraju - i nije nam bilo jasno kako se naša ćerka izvuče iz kreveca koji ima visoku ogradu i dosta je podignut od poda", priča majka.

"Čak i da nekako uspe da se popne preko jedne od strana kreveca, pašće na pod s poprilične visine. Bilo je jasno da se nekako popne i izađe, ali htela sam da se uverim kako to radi", dodaje.

Na snimku se vidi da mala Ela leži i lupa nogama po krevecu dok pije iz svoje flašice. Potom odlučno ustaje i baca bočicu iz krevetića.

Baka zapevala unuci: Reakcija bebe postala hit na internetu! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Two Turkeys

Obučena u preslatku pidžamicu na kojoj je velika šarena sova i kose skupljene u dve kikice, Ela izvlači pokrivač i baca ga na pod.

Na red dolaze igračke koje će joj trebati jednom kad pobegne iz "zatočeništva", a zatim nastavlja s izvlačenjem i prebacivanjem pokrivača na pod, kako bi joj ti pokrivači poslužili kao mekani teren za spuštanje.

Kada je sve spremno, popne se na stranicu krevetića i odgurujući se jednom nogom cela se prevrne preko ivice i padne na pripremljenu hrpu pokrivača, piše Daily Mail.

Pogledajte video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs