Ima prioritete u životu

Otvorio Instagram, a za rođeno dete nema vremena: Fanovi žestoko opleli po Tomu Kruzu! (FOTO)

Holivudski glumac odlučio je da otvori nalog na društvenoj mreži dan nakon što se u javnosti pojavila informacija da čak pet godina nije video ćerku Suri koju je dobio u braku s koleginicom Kejti Holms

Celebrities
17:52h Autor:
Otvorio Instagram, a za rođeno dete nema vremena: Fanovi žestoko opleli po Tomu Kruzu! (FOTO)
Foto: Reuters / Lucas Jackson

Američki glumac Tom Kruz (55) poznat je po tome da svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti pa, za razliku od većine kolega iz Holivuda, nije bio aktivan na društvenim mrežama. Sve do juče. Kruz je ipak "pokleknuo" trendu, pa je otvorio profil na Instagramu.

Virtualni život započeo je objavama fotografija sa seta šestog dela filmskog serijala "Nemoguća misija", pa je otkrio da će njegov naziv biti "Fallout".

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

"Budite spremni za Nemoguću misiju", napisao je Tom.

Odluka o otvaranju profila, slučajno ili ne, "pala" je baš u vreme kada se u javnosti pojavila informacija da glumac čak pet godina nije video ćerkicu Suri (11) koju je dobio iz šestogodišnjeg braka s koleginicom Kejti Holms (39). Kruza je u vrlo kratkom vremenu zapratilo preko 740 hiljada ljudi, ali neki su ga odmah prozvali zbog ćerke, a među njima i američi bloger Perez Hilton (39).

Hrabra nakon razvoda, sama odgaja ćerku: Slavna napaćena majka otvorila dušu! (FOTO)

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

"Imaš vremena za društvene mreže, a za svoju ćerku nemaš. Već godinama izbegavaš da odgovoriš na pitanja o njoj", napisao mu je Perez. Glumac je izignorisao takve komentare, a nije ih ni, za sada, brisao.

foto: Profimedia

Poslednji put je video ćerku u avgustu 2012. kada ju je vodio u zabavni park na Floridi. Nakon što se razveo od mlade supruge, glumac je ostao i dalje član verskog pokreta sajentologije, koji se Kejti nikada nije sviđao.

Isplivale sve tajne sajentologije: Kejti Holms jedva izvukla živu glavu, Džon Travolta zbog vere izgubio sina! (FOTO)

foto: Profimedia

Navodno je glumcu uz veru bitna i karijera, a ćerka dolazi na red nakon svega toga i "ne stigne" da joj se posveti.

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Kruz na društvenoj mreži nije propustio da se pohvali ni fotografijom scene u kojoj je na helikopteru. Ponosan je što akcione scene snima bez pomoći kaskadera. Upravo se zbog toga i povredio na prošlogodišnjem setu "Nemoguće misije" u Londonu. Dok je skakao s jedne zgrade na drugu, nije uspeo dovoljno daleko da skoči, pa je udario telom u zid zbog čega je nakratko šepao.

"Volim da radim adrenalinske stvari, to mi je velika strast i ne bojim se za život", rekao je tada glumac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs