novi detalji

Sajentološka pravila kojih su se pridržavale sve njegove žene: Jedna stvar je nepodnošljiva! (FOTO)

Poznati glumac javno je priznao da je odabrao da živi prema pravilima sajentologije, a njegove bivše supruge to su osetile na sopstvenoj koži.

Tom Kriz je tokom života rekao je "sudbonosno da" trima lepoticama – Mimi Rodžers, Nikol Kidman i Kejti Holms.

Vip priča
22:59h Autor:
Sajentološka pravila kojih su se pridržavale sve njegove žene: Jedna stvar je nepodnošljiva! (FOTO)
Tom Kruz, Foto: Profimedia

Sve tri poznate dame za vreme braka sa holivudskim glumcem morale su da se pridržavaju određenih ssajentoloških pravila jer je glumac otvoreno priznao kako svoj život temelji baš na pravilima ove neobične religije. Iako se čini kao savršen suprug, Tomova predanost ovoj religiji toliko je rigorozna da je uticala gotovo na sva tri raspada njegovih brakova pa ne čudi što je holivudski lepotan već neko vreme sam.

Misterija u Holivudu: Zašto su se Tom Kruz i Nikol Kidman razveli?

foto: Profimedia

Njegova prva supruga, Mimi Rodžers, zapravo je 55-godišnjaku otkrila sajentologiju i nagovorila ga da počnu da idu na savetovanje gde "kvalifikovana" osoba iz sajentološke crkve razgovara sa parom i postavaljajući pitanja i predloge dolazi do rešenja i metoda pomirenja koji su blisku učenju ove religije. Nakon što se razveo od Mimi, Tom je ovaj tretman priuštio obema suprugama nakon Mimi pa su tako i Kidman i Holms prošle istu priču za vreme braka s Tomom.

Ono što je začudilo javnost je činjenica da su se sve tri lepotice razvele od Toma baš kada su napunile 33 godine. Iako ne postoji određeni razlog povezan sa sajentologijom koji bi objasnio ovaj "fenomen", takođe nisu jasno definisani razlozi njegovog prvog razvoda od Mimi, kao ni od sledeće dve supruge, ali sve tri svoje su odnose prekinule s glumcem tek kada su doživele 33. godinu zbog čega su mnogi obožavatelji počeli da razvijaju teorije o tome.

Jedna od najstrašnijih tajni koja intrigira javnost: 10 godina od nestanka supruge prvog čoveka Sajentologije! (FOTO)

foto: Profimedia

Tom je otac tri devojčice, a Kejti nakon porođaja ima sreće što nije patila od postporođajne depresije, jer da jeste, antidepresive ne bi smela da uzima. Kruz je jednom prilikom javno prozvao Bruk Šilds zbog uzimanja antidepresiva pa je tvrdio kako žene za takve poremećaje trebaju da uzimaju samo vitamine.

"Vi ne znate istoriju psihijatrije. Ja znam", jednom je izjavio za strane medije.

Osim toga, glumac je poznat i kao "control freak", a javno priznaje kako ne veruje u psihijatre i da njegove žene ne smeju da potraže stručnu pomoć čak i ako im je preko potrebna.

Jedan od najrigoroznijih zahteva ovog poznatog glumca je porođaj u potpunoj tišini. Kada je Kejti rađala njihovu ćerku Suri, Tom je zahtevao da to bude u tišini jer sajentolozi smatraju da glasni zvuci, vrištanje i uzdisaji mogu traumatizovati bebu koja dolazi na svet.

Najbolnija tačka Nikol Kidman: Ne može da preboli ćerku! (FOTO)

foto: Profimedia

Na kraju, čak i kada su otišle od njega, jedan Tomov zahtev ostao je u životima svih slavnih dama. Naime, tokom razvoda od Kejti u javnost je procurela informacija da joj je zabranjeno javno da se viđa sa bilo kojim muškarcem i to čak sledećih pet godina! Svakom njenom odabraniku u tih pet godina zabranjeno je da prilazi ne samo Tomu već i njihovoj zajedničkoj ćerki Suri.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs