Saznajte

Misterija u Holivudu: Zašto su se Tom Kruz i Nikol Kidman razveli?

U braku su bili 11 godina i jedan su od najlepših holivudskih parova, zajedno su glumili u tri filma i dominirali scenom i gde god da se pojave

Vip priča
17:12h Autor:
Misterija u Holivudu: Zašto su se Tom Kruz i Nikol Kidman razveli?
Tom Kruz i Nikol Kidman, Foto: Profimedia

Usvojili su dvoje dece i činilo se da imaju jedan od najčvršćih brakova u šou biznisu. Ali, Tom Kruz (55) podneo je zahtev za razvod braka od Nikol Kidman (50) 2001. godine i bajka se rasplinula.

Nagađalo se da je razlog u sajentologiji, čiji član ona nije želela da bude ali ni jedan ni drugi nikada nisu pričali o pravim razlozima razilaženja.

Tom Kruz sekti poklonio 10 miliona dolara: Skupo platio čuvanje prljavih tajni!

Nikol je od tada pronašla ljubav sa kantri pevačem Kitom Urbanom (49), s kojim ima dvoje dece, a Tom je dobio dete sa Kejti Holms (38) pa se ponovno rastao i za sada je singl.

On je mnogo manje od Nikol pričao o njihovom razvodu.

"Odgajili smo decu zajedno... Puno volim Nik, to uopšte nije pitanje", rekao je jednom, a kasnije je izajavio i kako su "u odličnim odnosima" i da "želi da Nikol bude srećna".

Australijska glumica češće je pričala o njihovom odnosu pre i posle razvoda, ali nije mnogo toga otkrila o razlogu rastave. Ipak, barem smo dobili nekakav uvid u njihovu vezu.

Nikol Kidman: Prvi put o životnim traumama, majčinstvu i prihvatanju sopstvene seksualnosti (FOTO)

"Bila sam tako mlada kada sam se udala. Danas gledam na to i pitam se kako. Gledajte Tejlor Svift, ona ima 26 godina. Ja sam sa 27 imala dvoje dece i bila udata četiri godine. Ali, to sam htela. Ludo sam se zaljubila u Toma. Otišla bih na kraj sveta za njega", rekla je.

Nikol je izjavila i kako je njihov zajednički život bio "savršen" i da joj je zbog toga bilo užasno teško kad su se razveli.

"Bio je to šok za mene. To je bila jako dobra veza. Mislim da smo skrenuli s puta. Bila sam tako povređena da sam mislila da mi se ljubav i brak više nikad neće dogoditi", rekla je glumica. Ali, očigledno je deo problema bio u tome što je Tom veća zvezda od nje.

Kejti Holms ljuta na bivšeg muža: On nikada nema vremena za svoju ćerku! (FOTO)

"Postala sam slavna kada sam bila veoma mlada. Postala sam slavna jer sam bila nečija supruga. Moji prvi filmovi nisu bili tako dobri pa sam uvek pokušavala biti u seni. Mislila sam da ne zaslužujem da budem tamo. Išli smo na Oskare i ja sam mislila da sam tamo da njega podržim. Osećala sam da je moj posao da obučem lepu haljinu i da me vide, a ne da me čuju", izjavila je glumica nedavno. Kao što je i sama rekla, nikad neće pričati o razlozima razvoda.

"Ne želim ništa oduzimati od naših 11 godina sa tim čovekom jer su mi bile jako važne. Nije bilo loše. Želim poštovati taj brak i to šta je on bio, i nikad ne bih govorila o tome zašto više nismo zajedno", kaže Nikol.

Isplivale sve tajne sajentologije: Kejti Holms jedva izvukla živu glavu, Džon Travolta zbog vere izgubio sina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs