pogledajte

Fotošop katastrofa: Zvezde dobile ruku i nogu viška, a njihovi komentari nasmejali svet! (FOTO)

Sezona filmskih nagrada je u jeku, a kao i svake godine popularni magazin Vanity Fair posebnu pažnju posvećuje baš tome. U svom godišnjem “holivudskom” izdanju ovoga puta napravljen je “mali” gaf – ukoliko “višak” nogu i ruku može tako da se nazove. Čitaoci su odmah primetili grešku koja je “zapalila” društvene mreže.

Vip priča
Autor:
Fotošop katastrofa: Zvezde dobile ruku i nogu viška, a njihovi komentari nasmejali svet! (FOTO)
Riz Viterspun i Opra Vinfri, Foto: Profimedia

Naime, ni manje ni više – u pitanju je naslovnica magazina i “greščica” foto-urednika i obrade u fotošopu.

Na naslovnoj su se našli TV voditeljka Opra Vinfri, glumci Tom Henks, Nikol Kidman, Riz Viterspun i jedna noga i jedna ruka viška.

Glumica Riz Viterspun je “dobila” nogu viška, a o tome je ostavila šaljivi komentar na svom Tviter nalogu: “Pa… Pretpostavljam da sada svi već znaju… Imam tri noge. Nadam se da me i dalje prihvatate ovakvu kakva jesam”.

Na to joj je odgovorila Opra, napisavši da prihvata njene 3d noge, kao što je sigurna da će ona (Viterspun) prihvatiti njene 3d ruke.

Magazin je priznao da je napravio grešku, i na svom Tviter nalogu napisao da je sve ispravio u onlajn izdanju, ali je dodao da – iako bi voleli da imaju ekskluzivu za tri noge Riz Viterspun – ipak je u pitanju samo “nameštanjenjene haljine.

Odgovarajući Opri na Tviteru, duhovito su napisali – kako bi moglo da se očekuje da žonglira sa svim što radi, sa samo dve ruke.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs