obavezno pročitajte

Opra Vinfri progovorila o glasinama: Nemam DNK da budem predsednica Amerike! (FOTO)

Američka TV voditeljka, glumica i filmska producentkinja Opra Vinfri izjavila je za magazin InStyle da nema DNK da bude predsednica SAD i tako demantovala spekulacije o mogućnosti da će učestvovati na narednim predsedničkim izborima

Vip priča
Autor:
Opra Vinfri progovorila o glasinama: Nemam DNK da budem predsednica Amerike! (FOTO)
Opra Vinfri, Foto: Profimedia

Nju su mnogi videli kao buduću kandidatkinju Demokratske partije na izborima 2020. godine, a to mišljenje je naročito postalo rasprostranjeno nakon uzbudljivog govora na dodeli Zlatnog globusa, ranije ovog meseca.

Međutim, poznata voditeljka rekla je za jedan magazin da nije zainteresovana za tako nešto.

– Osećam se sigurno i samopouzdano kad tačno znam šta mogu, a šta ne – dodala je.

Glumice otkrivaju: Bile smo prisiljene da se oblačimo onako! (FOTO)

A post shared by Closer Weekly (@closerweekly) on

Bi-Bi-Si podseća da je aktuelni predsednik Donald Tramp prokomentarisao glasine o mogućem učešću Opre na izbornoj trci za dve godine i da je tada rekao “da bi to bilo zabavno”, ali i da će je pobediti.

Opra Vinfri je dobila "Cecil B deMille" prestižnu nagradu (Holivudske asocijacije stranih novinara) za izvanredan doprinos industriji zabave, koja se uručuje na ceremoniji dodele Zlatnog globusa.

Tom prilikom, Opra je održala snažan govor o problemima rase, polova, vlasti, ali i o kampanji #MeTooprotiv seksualnog uznemiravanja.

Kada je dodala rečenicu “sve devojke koje ovo gledaju, neka znaju da je novi dan na horizontu”, mnogi su tu izjavu shvatili kao indikator da razmatra mogućnost da se kandiduje za predsednika SAD.

Robert Redford stao na stranu nežnijeg pola: Žene će imati značajnije mesto u društvu!

A post shared by AYOI (@hairulajla) on

– A kada taj novi dan konačno svane, biće to zbog mnogo veličanstvenih žena… I nekih prilično fenomenalnih mušakaraca, koji se snažno bore da sve uvere da će biti lideri koji će moći da nas uvedu u vreme u kom niko nikad neće reći #MeToo – navela je Opra Vinfri.

Podsetimo, inicijativa (#MeToo)I ja sam bila” žrtva seksualnog nasilja proširila se od SAD na druge države sveta. Brojne glumice, među njima i mnoge poznate, priznale da su na počecima karijere bile žrtve reditelja, kolega ili producenata.

Salma Hajek: Harvi Vajnštajn je godinama bio moj monstrum! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs