Jedino biološko dete

Tom Kruz zaboravio ćerku: Odbija da je vidi već godinama!

Iako Holms i Kruz nakon razvoda nikada javno nisu progovorili o razlozima raskida, uvek se spekulisalo kako je glavni krivac njegova zaluđenost sajentologijom

Vip roditelji
Autor:
Tom Kruz zaboravio ćerku: Odbija da je vidi već godinama!
Foto: Profimedia

11-godišnja Suri Kruz uglavnom se može videti u društvu majke, glumice Kejti Holms, a strani mediji tvrde kako oca Toma Kruza nije videla već nekoliko godina.

Kada je krajem augusta 2012. napokon okončana brakorazvodna parnica Toma Kruza i Kejti Holms, njihova tada šestogodišnja kćerka Suri pripala je majci. Ipak, slavni glumac nije dobio zabranu viđanja ćerke.

foto: Profimedia

No kako stvari danas stoje, izgleda da je samoinicijativno odlučio da nema vremena za svoje jedino biološko dete. Podsetimo, s bivšom suprugom Nikol Kidman Kruz ima dvoje usvojene dece, 25-godišnju Izabelu i dve godine mlađeg sina Konora.

Iako Holms i Kruz nakon razvoda nikada javno nisu progovorili o razlozima raskida, uvek se spekulisalo kako je glavni krivac njegova zaluđenost sajentologijom, a kada je u tu kontroverznu zajednicu hteo da uključi i ćerkicu Suri, Kejti je preuzla sve kako bi je spasila.

Sekta je kriva što Nikol Kidman ne viđa svoju decu: Moja deca su sajentolozi i ja to poštujem!

foto: Profimedia

Pritom nije poznato da li uspešni holivudski glumac, koji se uredno nalazi na listi najplaćenijih osoba filmske industrije, učestvuje u troškovima alimentacije ili pak Kejti sve pokriva sama. Uvek škrt na rečima kada se radi o privatnom životu, Kruz je tek kratko prokomentarisao nedavno pitanje smatra li da će se i malena Suri baciti u glumu kada odraste.

Nikad ne znate – promrmljao je 55-godišnjak kojeg smatraju jednim od najistaknutijih članova sajentološke zajednice. Poznati otac se itekako udaljio od ćerkice, a postoje tek nagađanja da ponekad održavaju odnos telefonski. Neki sumnjaju kako se Tom od Suri ogradio i kada je njegova bivša supruga Kejti započela tajnu vezu s glumcem Džejmijem Foksom, s kojim je nedavno javno viđena prvi put nakon pet godina skrivanja.

Budući da malena živi s majkom te nije članica Sajentološke crkve, to stvara mnogo veliki problem i navodno se ta cela situacija nimalo ne sviđa vrhovnom vođi ove zajednice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs