mračne tajne

ČUVENOG GLUMCA JE MAJKA ZLOSTAVLJALA U DETINJSTVU: Udovica Patrika Svejzija otkrila šokantne detalje!

Mada bi se činilo da je Patrik Svejzi živeo idealnim životom, uz novac i lepotu, to nije bilo baš tako. Njegova udovica otkrila je da ga je majka zlostavljala dok je bio mlad

Celebrities
17:54h Autor:
ČUVENOG GLUMCA JE MAJKA ZLOSTAVLJALA U DETINJSTVU: Udovica Patrika Svejzija otkrila šokantne detalje!
Foto: Profimedia

Čuveni glumac Patrik Svejzi preminuo je od posledica raka pankreasa, a zauvek će biti upamćen po ulogama u filmu Prljavi ples i Duh.

Dokumentarac o životu preminulog glumca, pod imenom Ja sam Patrik Svejzi, otkrio je velike tajne o njemu, o čemu je progovorila Liza Svejzi, njegova udovica, piše Glossy.

Mada se činilo kako mu je majka najveća podrška, izgleda da nije bilo tako kako se u javnosti činilo.

Njegova majka je bila koreografkinja, pa ga je stalno podsticala, ali na način koji nije uvek bio vaspitno ispravan. Naime, kako se navelo, njen perfekcionizam se čak i pretvarao u fizičko zlostavljanje.

Patrik Svejzi i Liza
foto: Profimedia

To je komentarisala i Liza:

– Patrikova majka je zapravo bila primer onoga što se događa u porodicama u kojima je prisutno zlostavljanje. Znala je da bude jako nasilna, ali to nije bilo ništa u poređenju s onim što je ona kao dete pretrpela dok je odrastala sa svojom majkom i njegovom bakom – otkrila je i dodala da se Patrik odselio od kuće kad je napunio 18 godina.

Patrik Svejzi
foto: Profimedia

– Znate šta, ako vas neko tako snažno odgurne, kao što je to učinila njegova mama, to često natera ljude da potonu. Ipak, na njega je to uticalo sasvim drugačije, jer ga je nateralo na još jaču borbu – zaključila je Svejzijeva udovica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs