tužno

SLAVNI GLUMAC ODBIJA DA UPOZNA SVOJU TROGODIŠNJU ĆERKU: Svi kažu da je njegova kopija!

Mada je trogodišnja Lajla njegova slika i prilika, glumac Oven Vilson i dalje ne želi nikakav kontakt sa svojim najmlađim detetom.

Celebrities
15:45h Autor:
SLAVNI GLUMAC ODBIJA DA UPOZNA SVOJU TROGODIŠNJU ĆERKU: Svi kažu da je njegova kopija!
Foto: Profimedia

Mada ga fanovi širom sveta obožavaju u brojnim komedijama, malo ko može da poveruje da je u privatnom životu Oven Vilson tako hladnokrvan. Iako važi za jednog od najšarmantnijih imena u svetu filma, Vilson je prilično oštar kada je u pitanju njegovo dete.

Naime, čak tri godine nakon rođenja njegove najmlađe ćerke Lajle, Vilson ne želi ni da je vidi, ni da je čuje, ni da je upozna, piše Glossy.

52-godišnji Oven Vilson dobio je ćerku Lajlu s bivšom devojkom Varuni Vongsvirats. Ipak, kako pišu strani mediji, nikada s njom nije ostvario nikakav kontakt. To nije slučaj s ostatkom njegove dece, pa, tako, sa sinovima Robertom (10) i Finom (7) ima normalnu komunikaciju. Prvo dete dobio je s bivšom devojkom Džejd Duel, a Robert je dobio ime po dedi. Sa fitnes instruktorkom Kerolin Lindkvist dobio je sina Fina, a zanimljivo je da mu je bivša devojka ostala trener godinama nakon raskida.

Oven Vilson
foto: Profimedia

Ipak, treće dete do sada nije imalo tu sreću da raste uz prisustvo slavnog oca. Varuni je otkrila da je nije upoznao, a svojevremeno je ispričala da je molila Ovena da se uključi u Lajlin život. On je to odbio.

Zanimljivo, za dete mnogi govore da je Vilsonova slika i prilika. Devojčica je pre nekoliko dana napunila tri godine, a njena majka je objavila preslatku fotografiju male Lajle na Instagramu.

― On pomogne finansijski, ali nije u tome stvar. Lajli je potreban otac. U filmovima glumi brižne očeve, a ćerku nikad nije video ― ispričala je Lajlina mama.

Lajla nije plod slučajne avanture. Oven i Varuni su bili u vezi 5 godina pre nego što su se razišli, a Vilson je tražio test očinstva, koji je pokazao da je Lajla njegova ćerka.

— Kad je Varuni saopštila Ovenu da je trudna, on nije bio srećan, a to je bio poslednji put da su se čuli — ispričao je izvor blizak glumcu jednom prilikom.

— Posle toga je promenio broj telefona. Nikad nije upoznao svoju ćerku, a bivšoj nije ni javio da je promenio broj telefona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs