razvod

IMAO JE 80 LJUBAVNICA, PODVODIO MALOLETNICU, A ŽENA JE PREKO SVEGA PRELAZILA: Sada je definitivno kraj!

Skoro dve decenije, poznata manekenka prelazi preko brojnih neverstava i bila je uz supruga u trenutku kada je prošao kroz teške finansijske probleme, ali sada je, po svemu sudeći, rešila da stavi tačku.

Celebrities
Autor:
IMAO JE 80 LJUBAVNICA, PODVODIO MALOLETNICU, A ŽENA JE PREKO SVEGA PRELAZILA: Sada je definitivno kraj!
Foto: Profimedia

Kubansko-američki glumac kog domaća publika zna iz meksičkih sapunica Vilijam Levi (41) i model Elizabet Gutijerez (42) viđeni su pre nekoliko meseci zajedno nakon mnogo vremena, kada su ruku pod ruku stigli na dodelu nagrada Latin Billboard 2021.

Mnogi su ti protumačili kao da su Vilijam i Elizabet uspeli da spasu svoj brak, ali ubrzo potom saopštili su da je kraj ipak neminovan, piše Glossy.

— Želimo da znate da smo, nakon mnogo razmišljanja, doneli odluku da prekinemo svoju vezu. Ali nastavićemo da budemo prelepa porodica kakva jesmo i najbolji mogući roditelji svojoj deci. To se nikad neće promeniti — napisao je glumac na Instagramu, a ubrzo potom obrisao ovo saopštenje.

— Spreman sam za novo životno poglavlje — napisao je potom glumac.

Par je u braku od 2003. godine i za to vreme su dobili sina Kristofera Aleksandra Levija i ćerku Kejli Aleksandru Levi.

Kako strani mediji spekulišu, do razvoda najverovatnije dolazi zbog Vilijamovih neverstava, koja se nije trudio previše da sakrije.

Američki glumac kubanskog porekla stekao je titulu miljenika žena čim se prvi put pojavio u svetu šoubiznisa, prvo kao maneken, a onda kao glumac u telenovelama. Zvezda serije "Oprezno s anđelom" već je nekoliko puta proglašen i najseksepilnijim muškarcem na svetu, a sve vreme ga prati još jedna "titula"— najvećeg preljubnika.

Proteklih godina do medija je dospelo više njegovih veza. Između ostalog bio je s koleginicom Himenom Navarete, s kojom je glumio u telenoveli “Oluja u srcu”. Ona je sama progovorila o njihovoj aferi, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija.

Međutim, iako je s Himenom viđan javno i ona je pričala svima da su srećno zaljubljeni, Vilijamova najveća afera bila je ona s glumicom Žaklin Brakamontes (Maribel iz "Rubi"), kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje. Ona je takođe o svemu javno progovorila, i to u svom romanu.

Priznala je da je vezu s Vilijamom prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete. On je sve demantovao, ali malo ko je poverovao u njegovu priču.

Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela i da su imali polni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije demantovao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kako ga je lagala o tome koliko ima godina.

Pre dve godine, pisalo se da je Vilijam zaveo Barbaru Lopez, ćerku slavnog producenta Rejnalda Lopeza, s kojom se upoznao radeći na jednom zajedničkom projektu, a svedoci su za medije otkrili kako je privlačnost među njima bila i više nego očita.

— Jedva je čekao da je odvede u krevet. U pauzama joj je govorio što sve želi da joj radi, a ona je pala na njegov šarm i, kao mnoge druge, nije mogla da mu odoli. Za njega je to bio samo seks, ali platio je to gubitkom majke svoje dece — izjavio je anonimni izvor.

Prema njegovim rečima, glumac je suprugu navodno prevario sa čak 80 žena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs