Pogledajte

BRED PIT U TAJNOJ VEZI SA KOMŠINICOM: 23 godine mlađa, kažu da liči na muškarca i da je on suviše lep za nju! (FOTO)

Navodno su zajedno već oko pola godine

Šuška se
Autor:
BRED PIT U TAJNOJ VEZI SA KOMŠINICOM: 23 godine mlađa, kažu da liči na muškarca i da je on suviše lep za nju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Od juče se Holivudom šire tračevi o novoj ljubavnoj aferi Breda Pita!

Izvori kažu da je srce čuvenog glumca zarobila švedska pevačica Like Li (Lykke Li). Šuška se da su Bred i 23 godine mlađa Like uveliko u ljubavi, iako par još nikada nije fotografisan zajedno.

Like živi svega tri minuta vožnje od Bredove kuće, zbog čega im je navodno još lakše da održavaju tajnu vezu, piše Dejli mejl.

"Bred i Like uspevali su lako da se sakriju jer su komšije. Bredu to savršeno odgovara", kaže upućeni izvor i tvrdi da je par počeo da se viđa sredinom prošle godine.

Bred Pit godinama je bio u braku sa Anđelinom Džoli, sa kojom se i dalje sudi zbog starateljstva nad njihovo šestoro dece. Sa druge strane, Like ima sina Diona (5), kojeg je rodila bivšem dečku, muzičkom producentu Džefu Baskeru.

Vest o njihovoj navodnoj vezi bila je iznenađenje za fanove, koji su složni da Like uopšte ne liči na tip devojke koja bi se mogla dopasti Bredu, pre svega zbog muške frizure i atipične lepote. Neki kažu i da suviše liči na muškarca, za razliku od zanosnih dama sa kojima je glumac ranije bio u emotivnim vezama.

Šta vi mislite?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs