Neverovatno

BILA JE NAJZGODNIJA ŽENA HOLIVUDA, A SADA NE LIČI NA SEBE: Pojavila se nakon 20 godina i jedva smo je prepoznali! FOTO

Šta je nateralo popularnu glumicu da se ovako promeni

Vip priča
Autor:
BILA JE NAJZGODNIJA ŽENA HOLIVUDA, A SADA NE LIČI NA SEBE: Pojavila se nakon 20 godina i jedva smo je prepoznali! FOTO
Foto: Profimedia

Bridžet Fonda (58) povukla se iz glume 2002. godine, a posle duge pauze konačno je viđena u javnosti. U sredu je fotografisana u Los Anđelesu i reakcije su burne.

Bridžet Fonda nosila je nadimak "Holivudska sirena", a poslednji put je neka njena fotografija viđena 2009. godine. Naravno, vreme svima prolazi istom brzinom, što uključuje i Bridžet koja danas ima 58 godina. Ništa čudno, rekli bi mnogi, ali ne i komentatori na internetu koji su puni otrovnih komentara nakon što su objavljene njene nove fotografije.

- Izgleda prokleto užasno!

- Jeste li vi sigurni da je to zaista ona? Šta se desilo onakvoj lepotici?

- Evo, već pola sata sedim i upoređujem slike i i dalje mi je neverovatno da je to ona!

- Stvarno su grozni komentari, ali ovo je možda trgne da se dovede u red!

- Pa, makar vidimo čime se bavi sad u penziji...grickalicama i slatkišima.

Bridžet Fonda dolazi iz porodice glumaca, počevši od legendarnog glumca Henrija Fonde, jedna je od najpoznatijih filmskih porodica kojoj je gluma u genima. Bridžet su predviđali sjajnu karijeru, što se na početku i obistinilo, ali ona je sve to ostavila za razliku od oca Pitera Fonde i tetke Džejn Fonde.

Bridžet je rođena u Los Anđelesu 1964. godine. Kad je bila dete, roditelji su joj se razveli, otac joj je otišao drugoj ženi koja mu je rodila sina. Sa svojim ocem, Bridžet Fonda praktično nije komunicirala ali upravo on ju je doveo u svet kinematografije. Godine 1969. s njim je nastupala u filmu 'Easy Rider', igrajući malu ulogu. Drugi film bio joj je 'Partneri' 1982. godine. Veću popularnost ostvaruje nakon filma 'Skandal', drame u kojoj je Bridžet igrala heroinu Mendi Rhys-Davies. Ta joj je uloga donela svetsku slavu.

Godine 1990. imala je ulogu u trećem delu filma 'The Godfather', a zatim je igrala Anabelu u komediji 'Bad Fred'. Glavnu ulogu imala je 1992. godine u filmu 'The Lonely White Woman', te je dobila mahom pozitivne kritike kritičara. Tokom narednih godina učestvovala je u bezbroj holivudskih filmova. Među najpopularnijima su sledeći: 'Nema povratka', 'Mali Buda', 'Srećna prilika", 'Kamila", 'Balto', "Džeki Braun", 'Jednostavan plan' i mnogi drugi.

Bridžet Fonda
foto: Profimedia

Uloge su joj se nizale. Samo 2001. godine učestvovala je u filmovima 'Guardian Angel', 'Kiss of the Dragon', 'Monkey Bone', 'Family Business' i 'Unusual Child'. Nakon toga je igrala Snežnu kraljicu u istoimenom filmu 2002. godine.

Nudili su joj glavnu ulogu u popularnoj TV seriji Ali Mekbil, ali ju je u više navrata odbila. Navodno je odbila čak i da pročita scenario iz straha da će joj se previše svideti. Fonda nikad nije objavila da se povlači, ali je u filmskom svetu nema od 2002. godine.

Sledeće godine doživela je veliku saobraćajnu nesreću, 27. februara 2003. bila je učesnik automobilske nesreće uzrokovane kišom u kojoj je slomila više pršljenova i u kojoj je uništila potpuno novi Jaguar .

Ubrzo nakon nesreće, upoznala je kompozitora Daniela Roberta Elfmana, koji je napisao svoja dela za mnoge filmove. Postao je popularan zbog saradnje s redateljem Timom Bartonom te je svoju muziku koristio u svojim filmovima i animiranim produkcijama. Godine 2003. su se Bridžet Fonda i Danijel Elfman venčali, a ubrzo su dobili sina Olivera. Bridžet se više nije vratila glumi, danas je uzorna majka i žena.

Bridžet Fonda
foto: Profimedia

Ova se odluka vrlo lako može shvatili, ako gledamo brak njenih roditelja. Budući da dugotrajna razdvojenost može uticati na život para, ona je očigledno odabrala porodicu umesto karijere. Danas se jedino zna da svoju privatnost želi sačuvati daleko od očiju javnosti što je u Holivudu nešto neuobičajeno.

Od kad se povukla imala je samo šest nastupa pred kamerom, uglavnom u dokumentarcima poput 'Jackie Brown: How it went down' i biografiji 'The Fondas in 2004.'. Njen posljednji nastup bio je u filmu 'Battleground Earth: Ludacris Vs. Tommy Lee'. Poznato je i da je 2012. podržala kampanju predsednika Baraka Obame. Nije aktivna ni na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs