NA GREŠKAMA SE UČI

NAKON 3 PROPALA BRAKA DŽEJN FONDA (83) JE SIGURNA U JEDNO: Više nemam nameru da se udajem! (FOTO)

Da je srećna iako nije u braku, legendarna Džejn Fonda otkrila je u virtualnom razgovoru koji se vodio uoči ovogodišnje dodele Zlatnih globusa. Na pitanje postoji li nešto u životu što još nije postigla, dala je poprilično zanimljiv odgovor

Vip priča
Autor:
Džejn Fonda, Foto: Profimedia

U virtualnom intervjuu uoči nedeljne dodele Zlatnih globusa gde će biti nagrađena počasnom nagradom Sesil B. Demil (koju dodeljuje holivudsko udruženj za 'izvanredan doprinos svetu zabave'), Džejn Fonda dala je mnoge zanimljive odgovore.

Ali, najviše pažmje dobio je odgovor na pitanje postoji li nešto što u životu još nije postigla, a što bi volela da jeste, 83-godišnja holivudska legenda je odgovorila: 'Reći ću vam što nisam nikad uspela - da imam uspešan brak. Ali, vaše se pitanje nastavlja s onim što bi htela da postignem, i odgovor je da ne želim više brak. Vidite, živim sama i ne želim da mi se useli neki muškarac koji ne želi da ima ženu koja će se ljutiti i zauzeti za samu sebe', rekla je Džejn Fonda pa dodala:

Džejn Fonda (82) otkriva tajnu mladosti: Tek kada sam napunila 60, počela sam da shvatam ko sam! (FOTO)

Džejn Fonda
foto: Profimedia

'Ovo nije pretnja upućena nekome. Ovako mi je dobro. Mogu da gledam šta god hoću na televiziji, zato jejasno da više ne želim da se udajem, ali isto tako to je nešto što bih volela da mi je uspelo.'

Holivudska legenda iza sebe ima tri propala braka - od 1965. do 1973. bila je udata za francuskog režisera Rožera Vadima, potom od 1973. do 1990. za političara Toma Hajdena i na kraju od 1991. do 2001. za osnivača CNN-a Teda Tarnera. Umalo je i četvrti puta 'stala na ludi kamen', ali osmogodišnju vezu sa muzičkim mogulom Ričardom Perijem prekinula je 2017. godine.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...