ključ je u praštanju

MILOŠ BIKOVIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU UOČI VASKRŠNJEG POSTA: Eto zašto čovek ne može da spasi svoju dušu sam!

Reči Bikovića koje ćemo dugo pamtiti...

Celebrities
Autor:
MILOŠ BIKOVIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU UOČI VASKRŠNJEG POSTA: Eto zašto čovek ne može da spasi svoju dušu sam!
Foto: Profimedia

Kako danas počinje Vaskršnji post, koji je ujedno i najduži post, a koji obuhvata stradanje i vaskrsenje Isusovo, naš popularni glumac Miloš Biković, svojim ruskim i srpskim fanovima imao je nešto da poruči.

Naime, mladi glumac se osvrnuo na nedelje posta koje su pred nama i šta za njega to zapravo predstavlja. Na svom Instagram profilu poslao je snažnu poruku o kojoj će se dugo pričati.

"Danas je nedelja praštanja. Dan koji prethodi velikom postu. Praštati... kakav revolucionarni postupak. Eto, mi znamo da nema ničeg savršenog. Nema savršenih prijatelja, odnosa, partnera, nema savršenih porodica... I koliko god da se trudimo, da li po svojoj slabosti ili zbog nerazumevanja (samih sebe ili međusobnog) mi povređujemo, obmanjujemo, izneveravamo, izdajemo... I kako je dobro što se na svetu rodilo Praštanje.

Praštanje nam daje mogućnost da počnemo sve iz početka. Znajući naše nesavršenosti i učitavajući buduće greške. Svesno se odlučujemo na to da skupimo snagu i oprostimo uvrede, zavist, zlobu, laž... znajući da to najverovatnije nije poslednji put, ali ipak opraštamo i trpimo... samo tim trpljenjem, zaslužujemo da i nama oproste. I ovde i tamo. Eto zašto čovek ne može da spasi svoju dušu sam. Spasenje dolazi samo kad smo zajedno."

(Stil.kurir.rs/Lepaisrećna)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs