otkrio

NAKON BIVŠE SUPRUGE SANJE ILIĆA KOJA TVRDI DA JOJ NISU DOZVOLILI DA DOĐE NA SAHRANU, OGLASIO SE I SIN: Evo šta je rekao!

Nakon što se oglasila bivša supruga Sanje Ilića koja tvrdi da joj nije dozvoljeno da prisustvuje sahrani, sin kompozitora daje svoju stranu priče

Celebrities
10:48h Autor:
NAKON BIVŠE SUPRUGE SANJE ILIĆA KOJA TVRDI DA JOJ NISU DOZVOLILI DA DOĐE NA SAHRANU, OGLASIO SE I SIN: Evo šta je rekao!
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Muzičar i osnivač grupe "Balkanika" Sanja Ilić, koji je preminuo 7. marta, sahranjen je u petak na Novom groblju u Beogradu pored prve supruge Zlate Petković sa kojima ima sina Andriju.

Međutim, svi poslednjem ispraćaju nije prisustvovala njegova bivša supruga Tatjana Karajanov.

Ona nije bila ni na komemoraciji, a njeno ime je izostavljeno i sa umrlice, pa se među ožalošćenima nalaze samo njegovi najbliži.

Ipak, Tatjana se oglasila na društvenim mrežama i navela da joj je žao što nije došla na sahranu.

"Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto... Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu", napisala je pa dodala:

"Sanjice, uvek ću se sećati ovog divnog našeg dana u Lisabonu. Hvala ti za sve što sam prošla sa tobom. Osećam tvoju ljubav i dalje. Zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi, napisala je Tatjana.

Nakon njen objave, kako prenosi Objektiv.rs, sin Sanje Ilića, Andrej je rekao da Tatjani nije bilo zabranjeno da dođe na sahranu.

"Oni su bili razvedeni, a sahrana je bila u najužem krugu porodice. Bilo nas je četvoro na sahrani. Nije joj bilo zabranjeno, nego ona nije u porodici. Što bi ona bila u krugu od četvoro ljudi kad nije niko i ništa, nema potrebe.

Nema tu šta da se kaže, bivša žena”, rekao je Andrej, a na pitanje da li je sa Tatjanom ostao u dobrim odnosima nakon što se razvela od njegovog oca, kaže:

“Nismo se čuli nakon što su oni završili. To je njihova stvar”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs