legendarna glumica

NE ZANIMA ME POL, SVEJEDNO MI JE DA LI JE MUŠKO ILI ŽENSKO: Suzan Sarandon (74) otkrila kakvog partnera želi! (FOTO)

Gostujući u podkastu "Divorce Not Dead" Karoline Stenberi, glumica Susan Sarandon otkrila je da se ne žuri sa pronalaženjem nove ljubavi.

Vip priča
12:50h Autor:
NE ZANIMA ME POL, SVEJEDNO MI JE DA LI JE MUŠKO ILI ŽENSKO: Suzan Sarandon (74) otkrila kakvog partnera želi! (FOTO)
Susan Sarandon, Foto: Profimedia

Trenutno je, kaže, zadovoljna svojom slobodom, ali takođe je prilično otvorena za ideju da opet bude u vezi. "Mislim da su dani velikih ljubavi za mene gotovi... Gledajte, osoba s kojom ću moći da delim svoj ormarić sa lekovima stvarno mora da bude izvanredna! Kad je reč o budućim potencijalnim vezama, ne zanima me pol, svejedno mi je da li je muško ili žensko! Ni broj godina ni rasa mi nisu bitni, kao ni profesija dotične osobe, bitno mi je samo da moj budući partner bude strastven u onome što radi. Tražim nekoga ko se ne boji da bude pustolov, nekoga ko se neće izbezumiti ako mi obožavaoci priđu na ulici i kažu: 'O moj Bože, volim te!'. Imam samo jedan uslov. Taj neko svakako mora da bude vakcinisan protiv koronavirusa", rekla je Sarandon (74).

Legendarna glumica je u podkastu govorila i o svom jedinom suprugu Krisu Sarandonu (78), za kog se udala 1967. kako bi izbegla proterivanje sa katoličkog fakulteta u Vašingtonu, na kom su oboje studirali. Suzan je imala 17 godina kad je upoznala Krisa, tad postdiplomca, a nakon sedam godina braka odlučili su kako je najbolje da svako krene svojim putem.

"Koliko ljudi zapravo može ceo život da ostane u braku sa prvom osobom sa kojom su spavali? To je prilično veliko dostignuće, zar ne", izjavila je glumica, koja je zadržala prezime bivšeg supruga sa kojim je izgradila i uspešnu karijeru u Holivudu. Iako je posle imala nekoliko dugih veza, uključujući i one s rediteljem Frencom Amurijem (62) i glumcem Timom Robinsom (62), sa kojima je dobila troje dece Suzan se nikad više nije ponovno udala. Viđala se i sa kolegom Šon Penom, muzičarem Dejvidom Bouvijem i rediteljem Loisom Maleom.

"Ne znam, brak me jednostavno nikada nije zanimao. Ne znam zašto. Moji roditelji bili su venčani i nikad na to nisam gledala kao na neku veliku stvar", iskrena je Sarandon. U podkastu je priznala i da joj je teško da pronađe partnera njenih godina jer "muškarci u tim godinama samo pokušavaju da sačuvaju status quo, grčevito se drže za to što im je ostalo od života i nisu nimalo otvoreni i radoznali".

"A koji je moj najveći problem? Taj što se previše brinem za sve, previše radim, previše se ponašam kao staratelj, kao nečija majka! Pa ko nakon nekog vremena želi da ima seks sa majkom? Ne, jednostavno moram da naulim kako da se povučem i ne radim sve", zaključila je Sarandon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs