veoma liče

RODILA JE SINA SA 17 GODINA I PREŽIVELA PATNJU: Ovo je sin Ane Bekute koji je kao beba nekoliko meseci bio u domu!(FOTO)


Okolina je osuđivala njenu odluku da sina ostavi u domu za nezbrinutu decu. I njeni roditelji su se našli na stubu srama,  jer ih je selo ih ogovaralo. Pevačicu je to posebno bolelo, jer je smatrala da oni ni za šta nisu krivi

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Poznata pevačica Ana Bekuta postala je majka veoma rano u vanbračnoj vezi, sa samo sedamnaest godina, kada nije bila dovoljno zrela da donosi sama odluke, te ju je život na kratko razvojio od svog sina, ali je na sreću majčinska ljubav pobedila.

 

On ju je motivisao da se profesionalno bavi pevanjem i život uzme u svoje ruke,piše Glossy.

Ana Bekuta i sin
foto: Kurir/Damir Dervišagić/Dragan Kadić

"Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila, sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo", izjavila je svojevremeno pevačica.


Naslednik Igor i unuci su joj danas velika podrška i motivacija, te sve slobodno vreme provode zajedno.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...