JEDNA DRUGOJ NADAHNUĆE

DEMI MUR O ŽENI SVOG BIVŠEG MUŽA: Mi smo združene majke, sestre povezane u ovoj ludoj avanturi života! (FOTO)

Povodom Međunarodnog dana žena glumica Demi Mur se uključila u SeeHer-ov pokret #ChainOfInspiration, te kao žene koje je nadahnjuju nominovala glumicu Soleil Mun Ftraj novu suprugu svog bivšeg supruga Emu Heming

Vip priča
Autor:
DEMI MUR O ŽENI SVOG BIVŠEG MUŽA: Mi smo združene majke, sestre povezane u ovoj ludoj avanturi života! (FOTO)
Demi Mur, Foto: Profimedia

'Gledam je kao porodicu koju imam čast nazvati prijateljem. Naša su deca sestre, a za tu našu porodičnu vezu ne postoji naziv. Mi smo združene majke, sestre povezane u ovoj ludoj avanturi života', napisala je 58-godišnja Mur na Dan žena na svom Instagramu.

'Ema je predivna majka posvećena svojoj porodici, apsolutno prekrasna žena, a sada u svoj život može dodati i poslovna preduzetnica. Sama je probijala svoj put kako bi stvorila @cocobabaofficial, lansirajući prve proizvode za negu kože žena, pa tako i majki. To nam svima treba! Njena energija, odlučnost i strast ulivaju nadu i optimizam, a žena poput nje apsolutno nadahnjuje', napisala je Demi.

OVO SU NAJSKANDALOZNIJI TRENUCI OPRE VINFRI: Rasizam, kofe sala, pedofilija i pokloni od 7 miliona dolara!(VIDEO)

'Pa ako me ovo nije dirnulo u dušu. Hvala Demi. I ja tebe obožavam', izrazila je svoju zahvalnost 42-godišnja Heming.

Demi Mur je u braku s Brusom Vilisom (65) bila od 1987. do 2000. godine, a u njemu su dobili ćerke Rumer (32), Skaut (29) i Talulu (27).

Nakon razvoda Demi je bila u braku s Eštonom Kučerom od 2005. do 2013. godine. Vilis se s Heming venčao 2009. godine, a s njom je dobio još dve ćerke– 8-godišnju Mabel i 6-godišnju Evelin. Uprkos razvodu i razdvajanju životnih putova, Mur i Brus Vilis su ostali u prijateljskim odnosima, a čak su i deo karantina proveli zajedno.

Nedugo nakon razvoda Vilis je priznao kako još uviek voli Demi te da su jako bliski.

NI KRALJEVSKO OSOBLJE NEĆE VIŠE DA ĆUTI O MEGAN: Od kraljice je dobila najbolji tim, od početka nikog nije slušala!

'Imamo troje dece koje ćemo nastaviti da odgajamo zajedno, a verovatno smo i dalje bliski kao i pre. Shvatamo da celi život treba da posvetimo našoj deci. Naše prijateljstvo ne prestaje, a institucije su isključene', rekao je Vilis u razgovoru za Roling Stoun magazin.

Mur i Heming su se tokom godina toliko zbližile da Vilisova nova supruga nije želela da obnovi svoje venčane zavete bez prisutnosti njegove bivše supruge.

'Poželjla mi je dobrodošlicu u svoju porodicu, a ja sam njoj poželela dobrodošlicu u našoj. Imam veliko poštovanje prema njoj. Imam veliko poštovanje prema onome što su Brus i Demi uradili kroz svoj razvod, stavljajući svoju decu na prvo mesto. Mnogo sam naučila iz toga i rasla posmatrajući to. Bilo joj je važno da bude tamo. Bila je na našem venčanju i želela sam je ponovo imati tamo kao uvaženog gosta i člana porodice. Ne bih to uradila bez nje', rekla je 2019. za jedan magazin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs