vanvremenski momenti

NEPROCENJIVI PORODIČNI TRENUCI: Izronila nikad viđena fotografija čuvenog Gidre sa suprugom i ćerkom! (FOTO)


Naslovnica nekadašnjeg magazina "Nada" neizbrisiv je trag na idiličnu porodicu Bojanić.

Porodica
11:53h Autor:
Foto: PrintscreenJutjub/ all rox

Proslavljeni glumac neponovljive energije i umetničkog izraza Dragomir Bojanić Gidra ostavio je traga na domaću kinematografiju 20. veka, a ostvarenja u kojima je imao zapažene uloge i danas su veoma gledana i komentarisana.

Iako za dnevnu i nedeljnu štampu nije često govorio o svom privatnom životu, glumac je godinama uživao u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić sa kojom je dobio naslednicu Jelenu, piše Glossy.

Ljubav se rodila nakon prvog susreta, a par se venčao 1966. godine nakon dugogodišnje romanse.

Ova tročlana porodica bila je veoma voljena od strane publike, te su neretko dobijali pozive da stanu pred objektiv za naslovnice prestižnih časopisa. Upravo jedan takav trenutak ovekovečen je u magazinu "Nada" koji se bavio životnim temama.

Gidra je otkako se pojavio na malim ekranima bio miljenik dama kako zbog neposednosti, duhovitosti i energije, tako i markantnog izgleda ali je Ljiljana bila prava i jedina žena za njega.

Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu — istakao je jednom prilikom Bojanić.

Kontićevoj je najveću popularnost doneo lik Ljeposave u seriji "Đekna još nije umrla, a ka' će ne znamo". Publika je pamti i po roli koju je ostvarila u filmu "Šta se zgodi kad se ljubav rodi".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...