SKORO PA NEPREPOZNATLJIVA

BILA JE OLIČENJE LEPOTE, MUŠKARCI JE JURILI, ŽENE JOJ SE DIVILE: Šta je ostalo od slavne glumice, tuga živa...(FOTO)

Bila je jedna od najvećih zvezda Holivuda pune dve decenije, igrala u nekim od najpopularnijih filmova ikada, a danas je teško i prepoznati...

Star look
Autor:
BILA JE OLIČENJE LEPOTE, MUŠKARCI JE JURILI, ŽENE JOJ SE DIVILE: Šta je ostalo od slavne glumice, tuga živa...(FOTO)
Foto: Profimedia

Meg Rajan imala je blistavu karijeru, lice anžela i talenat koji je osvajao srca publike. Bila je miljenica svih. Karijeru je izgradila na romantičnim komedijama kao što su "Francuski poljubav", "Kejt i Leopold", "Besani u Sijetlu", "Dobili ste poštu",...

Danas su ta blistava karijera i prepoznatljiv osmeh zasenjeni izgledom koji je, malo je reći - goteskan. Pogotovo za glumicu njenog ranga.

Naime, Meg je u nekom trnutku odlučila da ne želi da stari i počela da se podvrgava niszu estetskih korekcija, i izgleda - nije umela da se zaustavi.

"Ulepšavanje" i želja da po svaku cenu zadrži mladost - skupo su je koštali. Jer, danas slavna glumica izgleda naduveno, plastično i potpuno joj je imenjena fizionomija lica.

meg rajan
foto: Profimedia / kolaž

Meg Rajan je sredinom i krajem devedesetih godina prošlog veka bila miljenica publike. Naravno, s razlogom - plenila je harizmom, imala zanosan osmeh, spontanost i izgled na kojoj su joj zavideli.

Holivud je bio njen tih 90-tih godina...

Reditelji i scenaristi su je obožavali, ali ponude su prestale da dolaze posle filma "Kejt & Leopold" koji je snimljen 2001. godine. Razlog nije bila loša gluma, već neprepoznatljivo lice koje više niko nije želeo da angažuje.

"Previše se uradila. To je bio šok za ljude i ona više ne izgleda kao Meg Rajan koju svi znamo i u koju smo se zaljubili", rekao Džejms Mangold, reditelj filma "Kejt & Leopold".

Sve je počelo sa filerom za usne, ali nažalost, kako to obično i biva, glumicase nije zaustavila samo na usnama.

"Nisu samo usne u pitanju. Nos je drugačiji, jagodice, botoks je više nego očigledan. Ljudi ne shvataju da postoji zavisnost o plastičnoj hirurgiji. Ona nije jedini primer. Obično je to pokušaj da se neka vrsta ličnog nezadovoljstva reši", objasnio je plastični hirurg Mark Roberi za "Dejli Mejl" svojevremeno.

Karijera joj se sunovratila, uloge više nije dobijala, i Meg je 2006. godine odlučila da usvoji devojčicu iz Kine. Pored sina kojeg je Rajan dobila sa Denisom Kvejdom 1992. godine, glumica je preokupaciju našla u brizi i vaspitanju dece, posebno usvojene devojčice.

Meg Rajan je često bila i meta tabloida, upravo zbog svog izgleda. Kad je shvatila da više neće dobijati uloge. što je veoma tužno, povukla se iz javnosti i posvetila isključivo porodici.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs