Šokantno

IZGLEDA DA JE I VIKTORIJA BEKAM NARUČILA XXL USNE: Potpuno promenila izgled! (VIDEO)

Prvo je estetskim korekcijama preterala Madona, onda Tom Kruz, a sad i Viktorija Bekam - šta se to dešava sa poznatima?

Star look
Autor:
IZGLEDA DA JE I VIKTORIJA BEKAM NARUČILA XXL USNE: Potpuno promenila izgled! (VIDEO)
Foto: printscreen/youtube/ Good Morning America

Viktorija Bekam (47) se pojavila u šou programu "Dobro jutro Ameriko" i momentalno postala tema svih društvenih mreža. I nije u pitanju nešto što je rekla, nego kako je izgledala!

Njene usne su bile maksimalno uvećane, tako da su potpuno izmenile njen izgled. Modna dizajnerka delovala je neprepoznatljivo!

"Šta se ovo, pobogu, dogodilo s njenim licem" zapitao se jedan korisnik na Tviteru, a on je bio samo jedan od brojih obožavatelja i komentatora koji nisu mogli prikriti neprijatno iznenađenje. "Jako volim Viktoriju, ali grozno je ovo što je napravila s usnama", rekla je druga komentatorka.

Nekadašnja pevačica Spajs Grls grupe osvrnula se na okupljanje grupe i rekla da su ti dani iza nje. Otkrila je i kako se trudi da njen brak sa Dejvidom opstane, pa se jednako trudi kao i na početku. Nakon 22 godine braka, smatra da je on savršen otac i muž.

Međutim, ništa od tih njenih izjava nije privukla pažnju, jer su svi videli samo njene usne:

"Izgleda kao da ima alergijsku reakciju. Zašto ljudi sebi čine ovakve gluposti?", "Teško je prihvatiti savete za lepotu od osobe koja je od svog lica napravila - ovo!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs