koji je vaš favorit?

DVA SAVRŠENA STAJLINGA VIKTORIJE BEKAM: Trend koji smo mislili da se nikada neće vratiti, ponovo je tu! (FOTO)

Uspešna modna dizajnerka i bivša pevačica Viktorija Bekam trenutno boravi u Njujorku koji joj je poslužio kao modna pista na kojoj je pokazala upečatljive modne kombinacije, a ona koja nikome nije mogla da promakne je model narandžaste haljine koja priziva zaboravljeni trend iz 2000-ih

Moda
Autor:
DVA SAVRŠENA STAJLINGA VIKTORIJE BEKAM: Trend koji smo mislili da se nikada neće vratiti, ponovo je tu! (FOTO)
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Nova sezona donosi velike povratke zaboravljenih trendova 90-ih i 2000-ih, a bivša Poš Spajs na modnu scenu vraća trend za koji su mnogi mislili da će zauvek ostati u prošlosti. Napuštajući svoj hotel u Njujorku u kojem je odsedala poslednjih nekoliko dana, Viktorija Bekam osvanula je u dopadljivoj ciglastocrvenoj haljini, usklađenoj s Manolo Blahnik salonkama i Botega Veneta torbom s lancem, signalizirajući tako povratak nekad nezaobilaznih modela bodikon haljina.

5 JESENJIH TRENDOVA KOJI SU OTIŠLI U ZABORAV: Ovo više nemojte da nosite! (FOTO)

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

I dok su se mnogi nadali kako će taj trend ostati zakopan duboko u modnoj prošlosti, a modni znalci ovaj povratak nazivaju gorim od farmerica niskog struka, moramo priznati: Viktorija Bekam izgleda sjajno.

Uz uskoj haljini sa asimetričnim izrezom i jednim rukavom koja je beskompromisno naglasila njenu vitku figuru Viktorija je iskombinovala meku Botega Veneta torbu s krupnim lancem umesto drške u crnoj boji. A upravo je taj model trenutno jedan od najpoželjnijih, a njegovoj popularnosti u prilog ide i činjenica da ga je gotovo nemoguće naći u prodaji.

ŽENSTVENA, ELEGANTNA, ODLIČNO STOJI SVIMA: Ova boja će biti apsolutni hit zimske sezone! (FOTO)

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Inače, Viktorija je u Njujorku pokazala niz dobrih stajlinga koji zrače elegancijom i ženstvenošću. Poigravajući se s klasikom te novo – starim trendovima pokazala još jedan stajling koji odoleva trenodiva. Bele pantalone širokih nogavica i bela košulja koju je začinila crnim tankim kaišem.

Kako vam se dopada poslednje izdanje Viktorije Bekam?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs