I moderno i elegantno, a jednostavno

KAD NE ZNA ŠTA DA OBUČE, KEJT ODIGRA NA SIGURNO: Vrhunska kombinacija koju možete da kopirate u svakoj prilici! (FOTO)

Savršeno za svaku priliku

Moda
Autor:
KAD NE ZNA ŠTA DA OBUČE, KEJT ODIGRA NA SIGURNO: Vrhunska kombinacija koju možete da kopirate u svakoj prilici! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja Kejt Midlton i princ Vilijam posetili su kraljevske botaničke vrtove u Kjuzu u kojima je održana promocija inicijative princa Vilijam "Earthshot".

Obrazovni događaj organizovan je s namerom da se "deca podstaknu na stvaranje velikih, odvažnih ideja za oporavak planete". Okupljanje je održano uoči dodele nagrada "Earthshot" koja je zakazana za nedelju.

Odlično raspoloženi vojvotkinja i princ uživali su u druženju s decom i učestvovali s njima u raznim aktivnostima. Koristili su igračke superjunaka kako bi ih podstakli na stvaranje ideja.

Za ovu priliku lepa vojvotkinja obukla je smaragdno zeleni kaput modne kuće Erdem, koji je u javnosti nosila i 2016. godine.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

S obzirom na to da se zelenoj boji previđa velika popularnost ove jeseni, a prodavnice na svojim policama imaju čitav niz komada u raznim zelenim nijansama, ovo je bez imalo sumnje kaput koji će i pet godina kasnije mnogima zapeti za oko.

Ovaj komad vojvotkinja je uparila s pletenom majicom kratkih rukava u svetlijoj nijansi zelene boje i crnim elegantnim pantalonama širokih nogavica koje žene posebno vole jer imaju "supermoći" zahvaljujući kojima vizuelno sužavaju noge i produžuju figuru.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Osim toga, radi se o uvek nosivom klasiku koji je dobro imati u ormaru za razne prilike, koji posebno dobro izgleda u kombinaciji s cipelama na visoku štiklu.

Pečat na celu kombinaciju bila je raspuštena, u talase oblikovana kosa, a vojvotkinja je i nakit svela na minimum pa je osim ručnog sata nosila prsten i jednostavne naušnice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs