VB DOMINACIJA

DA LI OVA ŽENA UME DA POGREŠI: Haljina Viktorije Bekam je komad za sva vremena!(FOTO)

Viktorija Bekam se odavno pozicionirala kao jedna od ikona stila i žena čiji stajlinzi postavljaju nove trendove.

Moda
Autor:
DA LI OVA ŽENA UME DA POGREŠI: Haljina Viktorije Bekam je komad za sva vremena!(FOTO)
Foto: Profimedia

Supruga Dejvida Bekama i modna dizajneraka - Viktorija Bekam jedan je od primera modne i stilske evolucije tokom godina.

Zašto?

Razlog je vrlo jednostavan - Viktorija je modu učinila svojim svetom, svetom u kome se vodi računa o svakom detalju i gde se svaki stajling bira sa velikom pažnjom.

Iako je Viktorijin stil oblačenja i kreiranja minimalistički, to nikako ne znači da je manje upečatljiv, elegantan i atraktivan. Naprotiv. Pa, da je to slučaj, njene kreacije i ono što ponese ne bi završavalo na naslovnim stranama najpoznatijih modnih magazina i u svim kredibilnim modnim rubrikama na svetu.

Haljina koju smo pomenuli u naslovu jedan je od primera kako u isto vreme možete izgledati ženstveno, seksi, ali i odmereno, kalsično i sa stilom.

Čuvena Poš ovoga puta ponela je jednu vrlo jednostavnu svilenu haljinu, jarko zelene boje, sa otvorenim leđima, savršenog kroja i strukture. Istini za volju, za ovakvu haljinu zaista treba imati i dobru liniju, ali eto podstreka da se skine koji kilogram viška.

Haljina koja Viktoriji stoji kao salivena je dokaz da klasika, sa malo "tvista", može da bude apsolutno neodoljiva, i da ukoliko imate jednu ovaku stvar u o svom garderoberu, možete da je kombijujete na mnogo različitih načina, jer ona savršeno ide uz dobre salonke i sako, ali i uz jednostavne bele patikice leti ili dobre baletanke...Sve što vam je potrebno uz nju je - mašta!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs