saznajte više

BIVŠA PRVA DAMA FRANCUSKE U FARMERICAMA KOJE SVAKU FIGURU ČINE SAVRŠENOM: Ovo je model koji svakoj ženi stoji! (FOTO)

Karla Bruni, 53-godišnja manekenka i kantautorka, supruga bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija, redovno za svoj fantastičan stil dobija samo pohvale

Moda
Autor:
BIVŠA PRVA DAMA FRANCUSKE U FARMERICAMA KOJE SVAKU FIGURU ČINE SAVRŠENOM: Ovo je model koji svakoj ženi stoji! (FOTO)
Karla Bruni, Foto: Profimedia

Atraktivna brineta koja kao da nije ostarila niti dana od početaka svoje karijere, ponovo je zadivila i na Nedelji mode u Parizu gde je briljirala jednostavnim ali itekako efektnim izgledom.

Lepa bivša prva dama koja se i u šestoj deceniji može pohvaliti fantastičnom figurom poigrala se s modnim klasikom s kojim nikad ne možete pogrešiti - kombinacijom koja uključuje crni sako i denim.

Savršene farmerice kroja koji pokriva čizme kakve su se nosile tokom 2000-ih, a koje pouzdano vizualno noge čine vitkijima, Karla je spojila s još jednim modnim komadom koji ne izlazi iz mode: crnim topom i kraćim sakoom, takođe u crnoj s detaljem u vidu satenskih revera.

KEJT MIDLTON ODUŠEVILA IZBOROM: U ovoj haljini svaka figura izgleda poput peščanog sata! (FOTO)

Karla Bruni
foto: Profimedia

Nonšalantni ali opet vrlo ženstveni stajling nadahnut francuskim šikom, atraktivna brineta italijanskih korena dodatno je zaokružila čizmicama špic vrhova i interesantnom ogrlicom s neobičnim priveskom.

Nenametljiva šminka i mladalačka frizura s modernim "zavesa" šiškama odlično su se uklopili u ovo izdanje za čistu peticu lepe bivše prve dame.

Inače, Bruni i Sarkozi venčali su se 2008. godine, a 2011. Karla je rodila devojčicu Džuliju.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs