VI ODLUČUJETE!

DŽENIFER LOPEZ U FARMERKAMA KOJE MUŠKARCI PREZIRU: Da li je ovo izdanje Dženifer Lopez čist promašaj? (FOTO)

Dženifer Lopez nedavno je fotografisana na ulicama Los Anđelesa i to u društvu dečka - holivudskog glumca Bena Afleka, a par je na snimanje emisije "Jimmy Kimmel Live" stigao u modernim, ležernim izdanjima.

Moda
Autor:
DŽENIFER LOPEZ U FARMERKAMA KOJE MUŠKARCI PREZIRU: Da li je ovo izdanje Dženifer Lopez čist promašaj? (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Dok je Ben Aflek pribegao klasici - kvalitetnom bež kaputu, svetloplavoj košulji i teget pantalonama, Džej Lo se poigrala trendi komadima.

Pojavila se u šik, sivom džemperu sa svetlucavim nitima i pamučnom, prugastom ešarpom oko vrata, a kaput u svetloplavoj boji.

Pevačica je ovu ležernu kombinaciju upotpunila i svetloplavom torbom, sivim čizmama od prevrnute kože sa visokom potpeticom, ali ono što je svima ukralo pažnju jeste model farmerki koji je izabrala.

NAJTOPLIJI KAPUTI U REŽIJI 10 MODNIH IKONA: I ove zime nosimo bunde u raznim modelima, bojama i dezenima! (FOTO)

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Zgodna 52-godišnjakinja obukla balon farmerke, široki model inspirisan 80-im godinama prošlog veka, koji izaziva podeljena mišljenja među ženama.

Balon džins popularan poslednje dve sezone, i dok ga influenserke obožavaju i rado ga kupuju, dame odane klasici nisu fanovi ovog modela. Deluju urbano, kul, udobne su i savršeno se uklapaju u uličnu modu i u njima ne morate da brinete da li vas nešto steže.

Balon farmerke uglavnom karakteriše dublji struk i nogavice koje počinju da se šire od bokova, pritom krojene tako da izgledaju kao da su naduvane vazduhom, baš kao balon, a sužavaju se oko zglobova.

Kako se vama dopada ovaj model i farmerki i da li biste ga nosilie?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs