Da li je ovo pravi izbor odeće?

MNOGI KAŽU DA JE UPRAVO ONA NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU I DA JOJ BAŠ SVE LEPO STOJI: Ali šta joj bi da obuče OVO?!?!

Glumica Prijanka Čopra ovih dana vredno promoviše svoj novi film "The Matrix Resurrections" - što znači: moda, moda, moda

Moda
Autor:
MNOGI KAŽU DA JE UPRAVO ONA NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU I DA JOJ BAŠ SVE LEPO STOJI: Ali šta joj bi da obuče OVO?!?!
Foto: Profimedia

Prijanka Čopra (39) se pojavila u Njujorku i za jedan dan promenila čak 3 odevne kombinacije zbog gostovanja u različitim emisijama. Ali, postoji jedna odevna kombinacija zbog koje joj pola sveta tapše, a pola govori: "Šta joj bi da ovo obuče?!?"

Naime, nekada najlepša žena sveta obukla je Dolče i Gabana kombinezon napravljen od providne crne čipke. Ispod kombinezona Čopra je nosila samo duboke crne gaćice.

Prijanka Čopra
foto: Profimedia

Jedina svetla tačka bio je odgovarajući crni, čipkani sako koji je prekrivao kritične delove i dao elegantnu notu izgledu ove glumice neobičnog izgleda.

Poznato je da se Prijanka Čopra poslednjih deset godina bori sa viškom kilograma, te je ovaj izbor odeće pravo iznenađenje. Čipka koja otkriva sve možda je i strateški potez, s obzirom da bodi prati telo, ali se ne zateže oko oblina.

Glumica je samouvereno koračala ispred paparaca, pozirajući sa osmehom što svedoči o tome da joj se dopada odabrana odeća.

Ali, nismo videli ni jednu fotografiju koja prikazuje glumicu s leđa? Pitamo se da li ovaj kombinezon izgleda lepo samo kada glumica pozira, ili je fenomenalan i kada sedne?! Nešto nismo ubeđeni, a vi?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs