inspirišite se

OMILJENI ZIMSKI DEZEN JE PONOVO U MODI: Savršeno se uklapa sa osnovnim komadima, svaka kul devojka ga nosi! (FOTO)

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, u centru modnih trendova uvek se istaknu boje.

Moda
Autor:
OMILJENI ZIMSKI DEZEN JE PONOVO U MODI: Savršeno se uklapa sa osnovnim komadima, svaka kul devojka ga nosi! (FOTO)
Foto: Instagram / Tamara

Od sezona kada je kolekcijama modnih kuća, dizajnera i brendova vladala jednostavnost neutralnih tonova do zaigranih pastelnih i jarkih tonova kojima smo se često vraćali tokom proleća i leta, boje su jedan od najmoćnijih elemenata u modnom svetu jer, osim što su važan deo baš svakog odevnog komada i modnog dodatka, u njima se krije i početak najvećih trendova sezone.

Jedan od njih je trendi dezen koji tako dobro stoji u zimskim danima. Naravno, reč je o kariranom dezenu.

Karirani dezen svoje stalno mesto na modnoj sceni osigurao je u udobnim košuljama od flanela, klasičnom tartanu i gingamu. Zaštitni dezen grandža i rokenrol stila koji smo navikli da kombinujemo s kožnom jaknom, crnom bojom i razbarušenom kosom, ove zime vraća se u naše ormar u klasičnim i ženstvenim siluetama, retro i trendi modelima.

Istovremeno klasičan i moderan, jednostavan i efektan, karirani dezen još jednom se istakao kao savršen izbor za baš svaki zimski modni favorit – od romantičnih kreacija do komada inspirisanih muškim ormarom. Osim raznolikosti koju će ponuditi u pregršt različitih modela, karirani dezen u hladnoj sezoni donosi raznolikost i kad je o bojama reč. Uz jednostavnost i klasičan izgled koje stvaraju linije u neutralnim bojama, karirani dezen ove zime moežemo naći i u jarkim i pastelnim bojama.

Osim u kombinaciji s različitim krojevima i raskošnom jesenjom paletom boja , karirani dezen će svoju svestranost potvrditi i u kombinaciji s različitim teksturama. Od satena i svile do pletiva, farmerice i kože, karirani dezen biće nepogrešivi izbor.

Zimske kolekcije vrve odličnim kariranim modelima.

Donosimo vam i nekoliko street style footgrfija u kojima razne influenserke nose ovaj sjajan dezen na neobične načine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs