kako vam se dopada?

VENČANJE NA FRANCUSKI NAČIN: Modna influenserka ponela 2 neobične haljine i oduševila svojim izgledom! (FOTO)

Kako izgleda moderno venčanje na francuski način?

Moda
Autor:
VENČANJE NA FRANCUSKI NAČIN: Modna influenserka ponela 2 neobične haljine i oduševila svojim izgledom! (FOTO)
Instagram / camillecharriere, Foto: Instagram / camillecharriere

U poslednjih nekoliko godina, manja i opuštenija venčanja sve su popularnija. U francuskom izdanju, naravno, čak i mala i jednostavna venčanja izgledaju neverovatno šik.

Pre nekoliko dana, svoje veliko DA izgovorili su modna influenserka Kamil Šarijer i njen partner, Fransoa Larpin. Uz rečenicu “ever thine ever mine ever ours“, koju će prepoznati svi fanovi Seks i grada, Kamil je na svom Instagram profilu podelila jedan od najlepših trenutaka s venčanja i otkrila šik venčanicu.

Venčanje Kamile Šerijer i Fransoa Larpina započeto je u maloj crkvi, a završilo se glamuroznom žurkom. Za ceremoniju, Kamil je umesto klasične venčanice odabrala kombinaciju topa i suknje. Prozirnom i sjajnom kompletu iz Selin kolekcije za jesen/zimu 2021./2022., Kamil je dodala jednostavne bele salonke, minimalnu šminku i opuštene talase ukrašene sitnim biserima. Njen partner ostalo je veran klasici i za venčanje odabrao tamno odelo i belu košulju.

Za slavlje nakon venčanja, Kamil je modernu romantiku zamenila zavodljivom čipkom. Prozirna slip haljina od raskošne bele čipke, rukavice od čipke i kosa zavezana u punđu kreirale su savršenu transformaciju iz dnevnog izgleda u zavodljivi stajling za večeru i žurku.

Pogled na dve venčanice Kamil Šerijer i na nekoliko divnih trenutaka s njenoin francuskog venčanja, donosimo vam u nastavku!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs