PUN POGODAK

EVO ZAŠTO SINOĆ NIKO NIJE SKIDAO POGLED SA DEMI MUR: Malo koja žena u 50-im bi se usudila ovo da obuče! (FOTO)

Demi Mur nikad bolje nije izgledala

Moda
Autor:
EVO ZAŠTO SINOĆ NIKO NIJE SKIDAO POGLED SA DEMI MUR: Malo koja žena u 50-im bi se usudila ovo da obuče! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada se pojavila na modnoj reviji Stele Mekartni, Demi Mur (58) je ukrala šou, a revija i modeli su pali u drugi plan. Glumica je samo jednim stajlingom uspela da napravi pravu pometnju.

Naime, ona se pojavila u smelom kombinezonu crne boje sa mrežastim detaljem, a malo je reći da su kritičari i svi prisutni bili oduševljeni. Kada pogledate fotografije biće vam jasno zašto niko nije skidao pogled sa glumice.

Ovaj modni odabir izazvao je veliku broj komentara i na društvenim mrežama pa se, između ostalog, moglo pročitai i: "Izgleda savršeno, mnogo mlađe devojke joj nisu ni do kolena", "Malo koja žena bi se usudila ovo da obuče, ali njoj odlično stoji", "Kako joj polazi za rukom da svake godine izgleda sve mlađe?"

Demi Mur
foto: Profimedia

Bez dileme, ovaj stajling glumici stoj kao saliven i pun je pogodak. Ona odlično zna šta laska njenoj figuri pa se u skladu sa tim i oblači.

Demi Mur
foto: Profimedia

A mi smo malo istraživali i pronašli odgovor na pitanje kako uspeva da bude u topformi u 58. godini. Ovo je njena tajna:

"Prihvatanje vlastitog tela je ključ sreće i dobrog osećaja", kaže ona. Kada shvatite da je telo koje imate najlepše i da u njemu morate da se osećate lepo, tu se sve menja.

"Takođe, kjuč dobre forme je umerenost. Umerno jedem i umereno vežbam, jer sam shvatila da krajnosti ne vode nužno ka uspehu. Iscrpljivala sam se vežbanjem u teretani i idalje nisam bila zadovoljna izgledom, danas vežbam manje, ali nikad srećnija nisam bila", kaže Demi.

6 dana u nedelji jede niskokalorični hranu, ali nedelja je dan za opuštanje. Veći deo njenog jelovnika se sastoji od proteina koji su važni za izgradnju mišića i dobro zdravlje generalno. U teretanu odlazi 3 puta nedeljno.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs