ZA SAVRŠEN JESENJI STIL OVI KOMADI SU NEOPHODNI

KRALJICA LETICIJA MAESTRALNO SPOJILA 2 VODEĆA TRENDA: Ove komade mora da ima svaka žena u garderoberu ove jeseni! (FOTO)

Još jednom je oduševila modne kritičare

Moda
Autor:
KRALJICA LETICIJA MAESTRALNO SPOJILA 2 VODEĆA TRENDA: Ove komade mora da ima svaka žena u garderoberu ove jeseni! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada neko zna šta znači dobar stil onda to izgleda ovako. Kraljica Leticija (49) je još jednom objasnila zašto je zovu kraljicom stila i dala nam odličan predlog za trendi stajling.

Ona je na fenomenalan način spojila 2 najveća trenda za ovu jesen. Reč je o kožnim pantalonama i kariranom sakou od tvida.

Ovom modelu pantalona popularnos ne opada s godinama, a ništa manje aktuelan neće biti ni ove sezone. Ukoliko već niste, obavezno nabavite barem jedan par. Ovo je vrlo praktičan komad koji se može nositi na bezbroj načina, a možda i najbolje ide sa blejzerom.

Sako, poput ovog u kojem je prošetala Leticija, se vratio na modnu scenu u velikom stilu i pun je pogodak za ovu sezonu. Sve više dizajnera je u svoje kolekcije ubacilo i ovaj model.

Od modnih stručnjaka Leticja je, kao što se i očekivalo, dobila čisti desetku, a kojom ocenom biste vi ocenili ovaj stajling?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs