STAJLING BEZ GREŠKE

KRALJICA LETICIJA DEMONSTRIRA KAKO SE NOSI CRVENO OD GLAVE DO PETE: Ovaj model haljine vizuelno izdužuje figuru! (FOTO)


Kraljica Leticija, supruga španskog kralja Felipea VI važi za jednu od najbolje odevenih žena na svetu. Sklona je čestom modnom eksperimentisanju , ali bez premca najjači utisak ostavlja kada ponese crvenu boju

Moda
Autor:
KRALJICA LETICIJA DEMONSTRIRA KAKO SE NOSI CRVENO OD GLAVE DO PETE: Ovaj model haljine vizuelno izdužuje figuru! (FOTO)
Foto: Profimedia

Španska kraljica Leticija (49) kad god odabere boju ljubavi i radosti od glave do pete, ona zablista punim sjajem. I u tome joj nema ravne!

S vremena na vreme, Leticija od Španije u svom ormaru ima različite modele haljina u nijansama crvene boje, a najnovija koju je ponela na svečanom ručku u Kraljevskoj palati u Madridu očarala je prisutne.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Naime, na događaju koji je priređen u čast kolumbijskom predsedniku Ivanu Dukeu i njegovoj prvoj dami Mariji Julijani Ruiz pojavila se u šik toaleti s potpisom jednog popularnog španskog brenda.

U pitanju je haljina sečena ispod grudi koja vizuelno izdužuje figuru i od kukova pada blago plisirana, a čine je 3/4 rukavi s blagim puf efektom.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Uz zavodljiv stajling ukombinovala je i dijamantske minđuše s rubinima, skupoceni nakit koji pripada njenoj svekrvi i bivšoj kraljici Sofiji.

Inače, ovaj model je već nosila u junu 2020. godine, a tada je kombinovala sa crvenim cipelama od prevrnute kože i otvorene pete omiljene modne dizajnerke Karoline Erere.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs