neverovantna!

PINK HALJINA U REŽIJI OLIVIJE PALERMO: Kada vidite ovu kreaciju biće vam jasno zašto je zovu ikona stila! (FOTO)

Ovih dana održava se Nedelja mode u Njujorku, jedan od najprestižnijih nedelja mode koje slavna imena, trendseterke i influenserke ne propuštaju. Ovaj modni događaj nije mogao proći ni bez najpoznatije modne influenserke na svetu, Olivije Palermo, koja nas je poslednjih dana oduševila odličnim modnim kombinacijama – od kratkih suknji odličnog kroja, bajkovite haljine izrađene od crnog tila pa do prekrasne asimetrične kreacije u pink boji

Moda
Autor:
PINK HALJINA U REŽIJI OLIVIJE PALERMO: Kada vidite ovu kreaciju biće vam jasno zašto je zovu ikona stila! (FOTO)
Olivija Palermo, Foto: Profimedia

Šarmantna Amerikanka redovno ostavlja bez daha svojim genijalnim street style izdanjima, a posebno je vešta u biranju upečatljivih stajlinga i modnih komada koje mnogi požele da iste sekunde stave i u svoj ormar. Lako nosivi krojevi koji balansiraju između večne klasike i modernih, asimetričnih oblika, upečatljivi dezeni i bezvremenska elegancija su česti odabir lepe Njujorčanke.

Njujorška 'it devojka' redovno oduševljava odličnim uličnim stajlinzima kojima kombinijue kežual i klasične komade, a često oduševi predivnim haljinama. Svoj nepogrešiv osećaj za stil dokazala je i na trenutno aktuelnoj Nedelji mode u Njujorku gde je pokazala niz odličnih kombinacija.

HRABAR IZBOR ILI GREŠKA: Kejti Holms se pojavila u haljini koja više otkriva nego pokriva! (FOTO)

Olivija Palermo
foto: Profimedia

Kako je pandemija poslednjih 18 meseci stopirala gotovo sva društvena i modna događanja, popuštanje mera i povratak u 'novo normalno' svi su s radošću dočekali, a Olivija nas je počastila zaista upečatljivim kombinacijama koje su samo čekale da ugledaju svetlo dana. Jedan od njih svakako je posebna, asimetrična haljina čiji dizajn potpisuje brend Cinq à Sept.

Haljina u obliku predimezioniranog sakoa krasili su dugi rukavi i deo materijala ukrašen s resama ostavljen da slobodno pada. Uz upečatljivu kreaciju Olivija je nosila jednako upečatljive cipele, sandale s visokom potpeticom u pink boji.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs