FATALNU GLUMICU KOJA SE UDAVALA 4 PUTA NIKO U POČETKU NIJE HTEO: Najpametnijoj OSKAROVKI je samo ovaj MUSLIMAN bio pravi

Ona važi za najpametniju ženu u Holivudu, sa visinom koja je plašila druge, zbog čega nije bila primećivana tokom srednje. Kasnije je samo ovaj musliman mogao da bude otac njene dece. Ovo je priča oskarovke Džine Dejvis.

Vip priča
Autor:
FATALNU GLUMICU KOJA SE UDAVALA 4 PUTA NIKO U POČETKU NIJE HTEO: Najpametnijoj OSKAROVKI je samo ovaj MUSLIMAN bio pravi
Foto: Profimedia

Glumica Džina Dejvis, izazvala je veliku pažnju svojim retkim pojavljivanjem u kombinaciji koja je isticala figuru, dok je u četvrtak u Las Vegasu primila priznanje Viola Dejvis Tejlblezer na dodeli nagrada za dostignuća na velikom platnu tokom Sinemakon festivala.

Događaj se može pohvaliti da je „osmišljen da istakne dostignuća i sjajan rad glumaca, glumica i filmskih stvaralaca, nagrade daju priliku globalnoj industriji pozorišnih prikaza da se zahvale što su najbolje u filmskom stvaralaštvu doveli na svoje ekrane.

Dok je bila na crvenom tepihu na događaju, zvezda je obukla uklopljenu, crnu haljinu koja je prilepila uz njen okvir i sadržala je svetlucave cvetne ukrase oko naramenica.

Đina Dejvis
foto: RONDA CHURCHILL / AFP / Profimedia

Dejvisova se veselo osmehnula dok je pozirala na crvenom tepihu dok je u rukama držala nagradu.

Džina Dejvis važi za jednu od najinteligentnijih glumica, na osnovu toga što je pripadnica Mensa organizacije, koja prima ljude sa natprosečnom inteligencijom.

Ona je u početku imala velikih problema da pronađe srodnu dušu, ističući da je muškarci nisu ranije ni primećivali.

Đina Dejvis
foto: STARMAX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Momci nisu hteli ni da me pogledaju. Prvi put me je jedan dečko pozvao na sastanak tek u trećem razredu srednje škole i tada sam pomislila: "To je to, sad ću početi da izlazim". Ali više niko nije želeo da izađe sa mnom, ni taj dečko, ni bilo ko drugi", govorila je glumica o svom srednjoškolskom periodu u Švedskoj, za medije jednom prilikom, istakavši svoju visinu kao glavni razlog.

Ona je savladala švedski jezik vrlo lako, a kako i ne bi, kada već važi za najinteligentniju ženu Holivuda.

Njen put nije uopšte bio lak. Tokom studija glume na Bostonskom univerzitetu, Džina je morala da radi kao konobarica i prodavačica, a tek kasnije je počela kao manekenka, gde joj je pomogla činjenica da pored visokog IQ-a, ima i telesnu visinu. Jednom je dobila priliku da bude jedan od modela za modnu kampanju Viktorijas Sikret brenda donjeg veša.

U toj kampanji je primetio reditelj Sidni Polak, gde je dobila ulogu za film "Tutsi", i od tada kreće njen uspon.

Džina se udavala četiri puta. Sa njenim poslednjim suprugom, iransko-američkim plastičnim hirurgom Rezom Jarahijem, ima četvoro dece, koje je rodila u svojoj 48.godini.

Ona je u njemu prepoznala jedinu osobu koja bi bila sposobna da bude otac njene dece, ali je njihova ljubav okončana 2017.godine.

Đina Dejvis
foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Oni nisu zvanično bili u braku, tako da nije bilo ni zvaničnog razvoda ni brakorazvodne parnice. Prvi suprug Ričard Emolo bio je ugostitelj, dok su Džef Goldblum i Reni Harlin bili obojica glumci i filmski producenti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs