Budite u trendu

4 TOP MODELA SUKNJI ZA JESEN: Ovakve više niko ne nosi! (FOTO)

Jesen je fenomenalan period za odlične odevne kombinacije u kojima je glavna zvezda - suknja

Moda
Autor:
4 TOP MODELA SUKNJI ZA JESEN: Ovakve više niko ne nosi! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Niste ljubiteljka pantalona ili haljina? Nema problema! Kada je reč o suknjama, ove sezone i te kako su prisutni hip rok stilovi i vrlo lako se prilagođavaju jesenjim stajlinzima.

Bez obzira da je li reč o trendi mini suknjama, atraktivnim modelima od (veštačke) kože ili s novim hit prorezima - u ova četiri trenda svakako se isplati investirati ove sezone, a ova četiri modela više nisu u fokusu.

Maksi suknje zamenjene su mini suknjama

Suprotno svim očekivanjima, hladniji meseci u godini ne donose duže modele, već sasvim suprotno: mini suknje vladajući su trend ove sezone, a za vreme jako hladnih dana može da se kombinuje s helankama. Posebno atraktivno izgledaju u kombinaciji s dugim kaputom i lepim čizmama. Ovaj izgled deluje vrlo šik u kombinaciji s XL pletenim džemperom i čizmama. Maksi suknje, s druge strane, sada idu na zasluženu pauzu.

In su suknje s prorezima, aut su vrap suknje

Model koji ove sezone nećete moći da zaobiđete svakako su suknje s bočnim prorezima i imaju sve predispozicije da postanu vladajući trendom narednih meseci. Bilo da se radi o pletenim, bilo satenskim modelima, u dugoj ili kratkoj varijanti – suknje s prorezima vrlo su popularne, a tome doprinosi i činjenica da se izuzetno lako kombinuju s gotovo svakim stajlingom i s modne pozornice uspešno su izgurale dugo vremena prisutne vrap modele.

Hit su kožne suknje, lepršave padaju u zaborav

I dok su ugodni lepršavi modeli omiljeni u letnjim mesecima, suknje izrađene od (veganske ili veštačke) kože omiljene su ove jeseni. Dugi ili kratki modeli, svejedno je, nemoguće je pogrešiti. Za ležeran stajling kombinujte ih s pletenom rolkom, prošivenim kaputom i patikama, za večernje izlaske posegnite za prefinjenim kombinacijama koje uključuju salonke na štiklu i elegantan kaput.

Uske pletene suknje šalju modele A-kroja u zaborav

Najjednostavniji rok stil za ovu jesen naziva se "tuba" suknja, a vrlo je sličan popularnim "tuba" topovima. Radi se o uskom modelu koji jednostavno navučete i – to je to. Ove jeseni hit su pleteni modeli koji se mogu kombinovati za sve prilike. Bilo s bajkerskom jaknom, bilo bundicom, pletene "tuba" suknje prave su vladarke sezone i uz njih sveprisutni modeli A-kroja u potpunosti padaju u zaborav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs