kako vam se dopada?

SAVRŠEN STAJLING MAJKE I ĆERKE: Monegaške princeze zablistale u crnom od glave do pete! (FOTO)

Eleganciju i jednostavnost koju dugi niz godina svojim modnim odabirima naglašava ćerka holivudske dive Grejs Keli, odrazila se i na njenu 35- godišnju ćerku, Šarlot Kaziragi. Poznati dvojac to je i potvrdio svojim svečanim izdanjima u operskoj kući Monte-Karlo

Moda
Autor:
SAVRŠEN STAJLING MAJKE I ĆERKE: Monegaške princeze zablistale u crnom od glave do pete! (FOTO)
Princeza Karolina i Šarlot Kaziragi, Foto: Profimedia

Monegaška princeza Karolina i njena naslednica Šarlot Kaziragi svojom pojavom uveličale su tradicionalnu dodelu nagrada Udruženja Prince Pierre a, kao da su se dogovorile, na ovom svečanom događanju pojavile su se u gotovo identičnom izdanju u znaku sjajnih, crnih haljina.

AMAL KLUNI NAPRAVILA PUN POGODAK, MODNI KRITIČARI ODUŠEVLJENI: U ovoj haljini svaka žena izgleda kao milion dolara! FOTO

Šarlot Kaziragi, Princeza Karolina
foto: Profimedia

Kao nova ambasadorka modne kuće Šanel, 35- godišnja Šarlot redovno se viđa u kreacijama s potpisom francuskoga brenda, što je i ovoga puta bio slučaj. Šljokičastu, crnu haljinu na kopčanje i naglašenih ramena, Šarlot je nosila uz kaiš sa istaknutim logotipom Šanela i velikim ovosezonskim hitom – cipelama s platforma petom.

PRELEPA UNUKA GREJS KELI POKAZALA ROMANTIČNU STRANU: Bela haljina u režiji Šarlot Kaziragi! (FOTO)

Šarlot Kaziragi, Princeza Karolina
foto: Profimedia

Baš poput ćerke, princeza Karolina takođe se odlučila za crnu haljina, a krasio ju je sjajni, cvetni dezen. Kako bi svoje izdanje učinila zanimljivijim pobrinula se dodatkom ogrlice sa efektnim priveskom, kao i crnim sandalama s dotakom perja.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs