kako vam se dopada?

IVANA TRAMP (72) PROŠETALA NJUJORKOM U NEOBIČNOM STAJLINGU: Bivšu suprugu Donalda Trampa nismo dugo videli! (FOTO)

Ivana Tramp se posle dosta vremena pojavila na ulicama Njujorko i svojim izgledom kao i uvek, skrenula pažnju na sebe.

Moda
Autor:
IVANA TRAMP (72) PROŠETALA NJUJORKOM U NEOBIČNOM STAJLINGU: Bivšu suprugu Donalda Trampa nismo dugo videli! (FOTO)
Ivana Tramp, Foto: Profimedia

Bivša supruga nekadašnjeg predsednika amerike i poznatog biznismena iz Njujorka Donalda Trampa, pojavila se na ulicama Njujorka u nesvakidašnjem izdanju.

Iako je Ivana Tramp oduvek bila poznata po elegantnom i ekstravagantnom odevanju, ona i danas u nešto ležernijoj varijanti ne odustaje od jarkih boja kada su detalji u pitanju ali i šminka.

Sedamdesetdvogodišnja Ivana se po svemu razlikuje od sadašnje supruge Donalda Trampa, Melanije koja najčešće bira boje iz neutralne palete. Ivana Tramp je za ovu šetnju prošetala teksas kombinezon koji je začinila crnim kaišem sa tirkiznim detaljima i šarenom ogrlicom.

GDE NESTADE ONAJ FRAJER, I ŠTA JE SA OVIM LICEM: Najplaćeniji holivudski glumac izgleda kao punjena patka!(FOTO)

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Frizuru je namestila u svom stili, a kada je šminka u pitanju, odobrala je roze senku koju nosi već poslednjih nekoliko decenija.

Iako ovaj stajling sigurno nije svima po ukusu, moramo da priznamo da Ivana i dan danas izgled sjajno, a možda najbolje od svega je to što ne prati trendove i nosi šta joj padne na pamet.

Ivana Tramp je u braku sa Donaldom Trampom dobila troje dece: Dona Džuniora, Erika i Ivanku. Godina je u veza sa Rosanom Rubikondijem koji ima samo 49. godina.

Kako vam se dopada ovo izdanje Ivane Tramp?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs