koleginica joj pomogla

SLAĐA ALEGRO O BORBI ZA POTOMSTVO: Imala sam 2 spontana pobačaja, a da nisam NJU poslušala sada ne bih imala Milu!

Pevačica se godinama borila za potomstvo, a sada je otkrila koja koleginica joj je u teškim trneucima pomogla

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Slađa Alegro je godinama pokušavala da zatrudni, posle dva spontana pobačaja počela je da gubi nadu, a onda joj je njena koleginica Seka Aleksić pomogla da ostvari najveću životnu želju.


"Seka mi se našla kada mi je bilo najpotrebnije. Poslala me je u jednu kliniku, koja je njoj pomogla da se ostvari kao majka. Dosta mi je pomogla i svojim savetima, kao i na svaki drugi način. Da je nisam poslušala, verovatno ne bih danas imala Milu, smisao mog života ",  rekla je Slađa za "Hit informer" i dodala da je njena ćerkica začeta prirodnim putem:

Seka Aleksić
foto: Kurir / Marina Lopičić

" Ljudi misle da sam imala problem sa žačećem i da sam išla na vantelesnu oplodnju, ali to nije tačno. Ja sam mogla da zatrudnim, ali sam imala problem da iznesem trudnoću. Taj deo je kod mene bio problematičan".


Slađa kaže da nije imala problem da javno govori o svojoj borbi za potomstvo.

Slađa Alegro
foto: Kurir/Damir Dervišagić

"Nikada nisam krila da sam imala spontane pobačaje. Naprotiv, želela sam da pričam o tome jer sam znala da ću tako moći nekome da pomognem i ohrabrim ga. Mnogo žena mi i dan-danas piše preko društvenih mreža i traže mi savete. Nekada i sate provedem odgovarajući ženama koje se bore za potomstvo, a kako im je zna samo onaj koji je to prošao", zaključila je.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...