iker kasiljav i sara karbonero

POLJUBILI SU SE JAVNO PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM, A SADA SE RAZVODE: Kraj ljubavi čuvenog fudbalera i novinarke!

Nekadašnji španski golman i novinarka više ne žive zajedno, a njihovom braku su presudile nesuglasice, navode španski mediji

Celebrities
17:40h Autor:
POLJUBILI SU SE JAVNO PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM, A SADA SE RAZVODE: Kraj ljubavi čuvenog fudbalera i novinarke!
Foto: Profimedia

Proslavljeni španski fudbaler Iker Kasiljas razvodi se posle više od deset godina ljubavi od atraktivne novinarke Sare Karbonero, prenosi španska "Marka".

Bivši golman se iz porodičnog doma, navodno, iselio pre nekoliko nedelja. Španski časopis "Lekturas" preneo je vest da Kasiljas i njegova supruga žive razdovjeno, ali da je na Sarinim kontrolnim pregledima u bolnici legendarni golman bio uz nju pa je tako očigledno da su pored svega u dobrim odnosima.

Ovaj sada već bivši par, ceo svet je upamtio 2010. godine kada je pao čuveni poljubac ispred kamera nakon finala u kome je Španija postala prvak sveta.

Tada je Sara intervjuisala Kasiljasa, a Kasiljas je u naletu sreće i euforije u toku razgovora poljubio pred milionaskim auditorijumom.

Inače, par se venčao 2016. pred rođenje drugog sina Lukusa, ali su zajedno od 2010. godine. Prvog sina Martina dobili su 2014.

Iker Kasiljas i Sara Karbonero
foto: Profimedia

Zajedno su prošli mnoge nedaće poput Ikerovog srčanog udara, zatim Sarinog tumora na jajnicima, a odavali su utisak skladnog bračnog para.

Iker Kasiljas i Sara Karbonero
foto: Profimedia

Međutim, po svemu sudeći, ljubavi je došao kraj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs